Kendte22. august 2023

Irina Olsen afslører: Jeg begyndte simpelthen at tude

Den store opbakning og Volodymyr Zelenskyjs tale til danskerne rørte den dansk-ukrainske realitystjerne så dybt, at hun fældede en tåre
Kendte møder op til julearrangement hos Florist Lars Jon i København. Her er det influencer og realitystjerne Irina Olsen.
Den dansk-ukrainske realitystjerne og iværksætter blev rørt over Zelenskyjs tale til danskerne.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Berørt Irina Olsen: Jeg taler med min datter om krigen

Det var ikke kun de mange tusinde ved Christiansborg, der fik sig en uforglemmelig oplevelse, da Volodymyr Zelenskyj gik på talerstolen mandag middag.

Statsbesøget og ikke mindst den ukrainske præsidents takketale gjorde nemlig også stort indtryk på den dansk-ukrainske realitystjerne Irina Olsen, der fulgte med hjemme fra sofaen.

Det fortæller hun i mandagens udsendelse af Aftenshowet.

– Jeg så med hjemmefra med lille baby, og så alle de mennesker, der var fremmødt, og det kan godt være, jeg er emotionel, fordi jeg lige har født, men jeg begyndte simpelthen at tude, fortæller Irina Olsen, der har boet de første 10 år af sit liv i Ukraine.

Den ukrainske præsidents besøg i Danmark skete i forbindelse med, at Danmark søndag besluttede at donere 19 F-16-fly til det krigshærgede land.

Ukraines præsident Volodymyr Zelenskyj taler til danskerne i Rigsdagsgården foran Folketingets hovedtrappe, Christiansborg Slot i København, mandag den 21. august 2023.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Der var proppet med mennesker, da Ukraines præsident talte i Rigsdagsgården foran Folketingets hovedtrappe.
 Foto: Ritzau Scanpix

En donation og opbakning, som i den grad varmer den danske realitystjernes hjerte, og som Volodymyr Zelenskyj ville takke danskere og politikere for.

– Som dansk-ukrainer så er det en stor dag, og jeg blev virkelig rørt over, at Danmark støtter Ukraine på den her måde, sagde hun i Aftenshowet.

LÆS OGSÅ: Faustix og Irina Olsen bliver kaldt hyklere efter Ukraine-støtte: Hvad bilder I jer ind?

Det er da heller ikke første gang, at Irina Olsen sætter ord på krigen i Ukraine.

Kort efter at Ruslands invasion benyttede hun nemlig sin stemme og platform til at oplyse sine følgere om krigen, ligesom hun startede en indsamling og åbnede sit hjem for ukrainske flygtninge.

Sponsoreret indhold