Internettet er ikke i tvivl: Beyoncé forudså #blackouttuesday

(Foto: All Over Press)

Dronning af RnB, popmogul, en af verdens bedst betalte superstjerner, "bootylicous" mor til 3 - og synsk? 

Mange vil nok påstå, at der er ganske få ting, som Beyoncé Knowles ikke kan. Men er det mon lykkedes hende som altid at være uhørt meget på forkant ved simpelthen at forudse antiracisme-bølgen på de sociale medier og hashtagget #blackouttuesday? 

Det påstår årvågne følgere nu, efter at have scrollet et godt stykke tilbage i hendes feed på Instagram. 

For her står det klart, at Bey har postet sorte firkanter måneder inden alle andre, som den firstmover, hun er. 

"Åh shit, hun forudså det," skriver flere under billederne - som der af en ganske særlig grund er to af. 

"Det er nærmest som om, hun vidste at Blackout Tuesday ville ske," lyder det fra en anden af hendes 148 millioner følgere. 

Der er ingen beskrivelse til de helt sorte firkanter, som superstjernen postede i forbindelse med årsskiftet den 1. januar. 

Tilgengæld kan man måske med god grund pakke teorier om clairvoyante tendenser eller forstillinger om krystalkugler lidt væk.

 

For som én fan i kommentarerne rigtignok påpeger, så er det nok nærmere et æstetisk valg end en decideret profeti. 

Beyonce byder nemlig 2020 velkommen med en fin lille film i midten af de to sorte firkanter, og har således brugt de i dag symbolske opslag som "ramme" for nytårsvideoen. 

#Blackouttuesday dukkede op overalt på de sociale medier for halvanden uge siden, da stort set hele verden sørgede over (endnu) et eksempel på politivold på gaden i USA. Instragrammere, kendisser og brugere af de sociale medier gik "slukkede" kollektivt for skærmen og postede en sort firkant til minde om George Floyd, der blev kvalt på åben gade. 

Jay-Z og Beyoncé.

Beyoncé har været gift med rapperen Jay Z siden 2008. De er begge meget engagerede i racedebatten. Foto: Mega

Der findes flere teorier omkring hvem, der styrer Beyoncés Instagram. Som en af verdens allerstørste stjerner værner hun naturligvis om sit og resten af familiens privatliv, men alligevel virker hendes profil både personlig og professionel på samme tid. 

Flere har spekuleret i, om der mon er en professionel fotograf med på rejserne og turnéerne, siden feedet (og især de små videosekvenser) på Queen Beys side altid er helt igennem flawless. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close