Ingen julehygge i Kardashian-familien: Travis Scott skåret væk

Foto: MEGA

Hvis der er noget, Kardashian-Jenner-klanen er villige til at smide penge efter, så er det juledekorationer.

Igen i år viser realityfamilien deres vilde træer, lys og dekorationer frem på de sociale medier, men da Kylie Jenner gav en lille tour af sin julepynt, var der en række hurtige fans, der bemærkede en særligt vigtig detalje.

Den 23-årige makeup-diva har blandt sit enorme juletræ og andet julestads naturligvis sørget for at hænge julestrømper op ved pejsen. En strømpe til sig selv, en strømpe til datteren, Stormi, en til mor Kris og papfar Corey. Men hvad så med baby-daddy Travis Scott?

Kylie Jenner nyder i disse dage decemberhyggen i koldere omgivelser:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Noget tyder på, at Stormis farmand må stå ude i vinterkulden og fryse til jul, for Kylie Jenner har ikke sørget for at hænge en julestrømpe op med Travis' navn på. 

Der har ellers længe floreret rygter om, at parret havde fundet melodien og kærligheden atter en gang, men med den manglende julehygge til rapperen tyder noget på, at det altså ikke helt er tilfældet. 

- Der er masser af kærlighed mellem Travis og Kylie, og de er endda åbenlyst kærlige over for hinanden, siger en kilde tæt på det tidligere par ifølge People

- Men de er ikke sammen igen og er heller ikke et sted, hvor nogen af dem er klar til at være i et fast forhold. 

Kylie Jenner og Travis Scott har sammen datteren Stormi på to år, og har ofte givet udtryk for, at de samarbejder godt omkring datteren.

Kylie Jenners julestrømper: 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close