Kendte30. juni 2022

Influenceren Sofie Riise Nors: Knaldede løs med Tinder-fyre - og blev ødelagt

Influenceren har haft sin del af "fuckboys", som har knust hendes hjerte og overtrådt hendes grænser, afslører hun i nyt interview
Sofie Riise Nors ses her yderst til højre til Reality Awards. 
Sofie Riise Nors ses her yderst til højre til Reality Awards.
 Foto: Søren Jul Lamberth

- Det var en periode i mit liv, hvor jeg konstant havde følelsen af at være erstattelig, ikke god nok og kasseret igen og igen.

Sådan lyder det fra influenceren Sofie Riis Nors i det seneste afsnit af podcasten "112 for knuste hjerter".

Her fortæller hun om de oplevelser, hun havde på datingappen Tinder, dengang hun var single. Og det var bestemt ikke gode oplevelser.

Sofie Riis Nors mærkede nemlig på egen krop, hvordan den "grove hook-up-kultur" efterlod hende med knust hjerte og sine grænser overskredet gang på gang.

Influenceren var lige kommet ud af et forhold, da hun en oprettede en profil for år tilbage.

Hun havde en idé om, at hun skulle ud og "embrace sin feministiske side" og blot have sex ligesom Samantha fra tv-serien "Sex and the City".

Det var dog ikke noget, hendes følelsesmæssige side kunne følge med på.

- Jeg tror, jeg troede, at jeg kunne bruge Tinder som et redskab til at claime min krop og min seksualitet, siger hun i podcasten.

- Jeg tænkte, at hvis jeg kunne have sex med mænd uden at skamme mig, så var jeg en frigjort og empowered feminist-kvinde, fortæller hun videre og afslører, at den tankegang blot efterlod hende med knust hjerte hele tiden.

Hun kunne nemlig ikke på samme måde som mændene lukke følelserne ude, og derfor endte hun med at lade de mange "fuckboys", som hun beskriver dem, udnytte hende.

- Det var en tid, hvor jeg mistede min egen selvrespekt. Det var en kæde af oplevelser, hvor jeg havde en idé om, at de havde gode intentioner, men hvor man så blev behandlet respektløs.

Sofie Riis Nors fortæller også i podcasten, at hendes forsøg på at spejle sig i "Sex and the City"-Samantha også gjorde, at hun tit følte, at hun fik sine grænser overskredet under one-night-stands.

- Samantha har jo sex på den her vilde, voldsomme og mekaniske måde, hvor der ikke bliver sat grænser, siger hun og fortsætter:

- Men når man ligger der med en, man knap nok kender, og ikke selv er 40 år gammel, succesfuld og har styr på sit liv, og fyren så gør noget uden at bede om lov, så havde jeg i hvert fald ikke redskaberne til at navigere i det. Jeg vidste ikke, hvordan jeg sagde fra, men undertrykte ligesom bare mit ubehag.

Sofie Riis Nors er ikke længere single, da hun i dag har en kæreste, som hun har dannet par med i fire år.

Du kan høre hele hendes historie om perioden på Tinder her.

Sponsoreret indhold