Kendte17. marts 2020

Influencer slikker på toiletsæde i fly som del af corona-challenge

Den amerikanske influencer Ava Louise har fået hele verden imod sig, efter hun som en del af en coronavirus-challenge delte en video af sig selv, der slikker på et toiletsæde i et fly
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/corona_avalouise.png
 (Foto: Ava Louise / Twitter)

Det er ikke alle, der tager den smitsomme coronavirus lige alvorligt.

En af dem er den 22-årige influencer og TikTok-stjerne fra Miami, der forleden delte et klip på Twitterm hvor hun laver det, hun kalder en ”coronavirus-challange”.

I Twitter-opslaget skriver influenceren:

- Please læs det her, så folk kan vide, hvordan de bedst kan være hygiejniske i et fly, skriver den unge Ava Louise til sit opslag.

Efter videoen, som har næsten 377.000 visninger, gik viralt, har Ava Louise modtaget et hav af negative beskeder fra vrede læsere på Twitter.

- Jeg håber, du får det (coronavisrus red.). Det håber jeg virkelig, du gør, skriver en Twitter-bruger som kommentar på videoen af influenceren.

- Det er virkelig trist, at ældre mennesker kommer til at dø, mens folk som disse vil leve videre, skriver en anden.

Flere bruger mener, at influenceren slikker på toiletsædet blot for at få opmærksomhed:

- Du kan tage alt den opmærksomhed med dig over på den anden side, skriver en bruger blandt andet.

Og en anden bruger deler et meme med en masse kasser leveret af et pakkebud med teksten ”den opmærksomhed, du bestilte”.

Ava Louise delte også videoen på sin TikTok-kanal, men har efterfølgende fjernet den igen. Muligvis som følge af de mange hadebeskeder, hun har modtaget på sin ”coronavirus-challenge”.

Sponsoreret indhold