Kendte27. marts 2023

Influencer Frederikke Egel skrottede stort boligprojekt: Nu er det fuldført og sat til salg for en formue

Alt forarbejdet var gjort, da influencer og podcastvært Frederikke Egel for to år siden satte hende og mandens byggeprojekt i Valby til salg. Nu er huset totalrenoveret og udbygget – og sat til salg for en formue
Frederikke Egel, iført blå denimskjorte, er her til influencerkollegaen Julie Elsebeths bogreception. nbsp;
Frederikke Egel, iført denimblå skjorte, er her til influencerkollegaen Julie Elsebeths bogreception.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Er man en af influencer Frederikke Egels knap 50.000 følgere på Instagram, kan man måske genkende det hus, som netop er sat til salg i Valby.

Det er nemlig det hus, som Egel og hendes mand købte i sommeren 2020, og planen var, at det lille, gule hus skulle totalrenoveres og udbygges.

Det hårde forarbejde med at søge byggetilladelse, få foretaget jordbundsundersøgelser og få lavet arkitekttegninger blev gjort, men inden første spadestik blev taget på det store projekt, kom influenceren og hendes mand på andre tanker.

– For når det ikke føles rigtigt, så skal det ikke være, lød hendes begrundelse dengang for drømmeprojektet, der blev solgt videre efter kun et år.

Og selv om influenceren tjente 1.385.000 kr. på Valby-hussalget, så er det intet mod, hvad huset nu er sat til salg for.

Hos ejendomsmægler Estate Valby er huset netop blevet sat til salg for 9.995.000 kr., men som det fremgår af billederne til salgsopstillingen, så er den helt store pengepung også blevet lagt, for at huset fremstår knivskarpt.

Efter Valby-eventyret rykkede Frederikke Egel, hendes mand og deres tre børn til Svendborg på Sydfyn. Her har parret lagt 6.500.000 kr. for en villa med direkte adgang til Svendborg Sund.

Den 29-årige influencer er vært på Ally-podcasten "Mange har spurgt", som handler om influencerbranchen.

Sponsoreret indhold