Kendte12. september 2022

Influencer Alexandra Staffensen hemmeligt gift

Den aalborgensiske influencer Alexandra Staffensen holdt sit bryllup med kæresten Simon Holm skjult for sine følgere
Til daglig deler Alexandra Staffensen meget på sin Instagram, men at hun var blevet gift med sit livs kærlighed, holdt hun for sig selv i et stykke tid. nbsp;
Til daglig deler Alexandra Staffensen meget på sin Instagram, men at hun var blevet gift med sit livs kærlighed, holdt hun for sig selv i et stykke tid.
 Foto: Privat

– Vi er ret gode til at holde ting for os selv, starter et af da de seneste instagramopslag fra influenceren Alexandra Staffensen.

Det første billede er af hende og kæresten Simon i en omfavnelse, mens andet billede er af Simons hånd, hvor man kan se en ring på fingeren.

– Men nu bliver jeg simpelthen nødt til at dele det her med jer også. Sig hej til Hr. og Fru Holm Staffensen, afslutter hun opslaget efterfulgt af en masse emojies i bryllupstema.

Helt hemmeligt

Parret er blevet gift i hemmelighed, og hverken venner eller familie var med til brylluppet.

– Det er stort at blive gift. Jeg havde ikke troet, at jeg nogensinde ville finde min drømmemand, fortæller Alexandra til SE og HØR.

Hun fortæller, at parret har gået med bryllupsplaner længe, så da Simon for et stykke tid siden gik på knæ i stuen, sagde hun selvfølgelig “ja”.

Det var dette billede Alexandra postede, da hun annoncerede til sine følgere, at hende og kæresten Simon var blevet gift i al hemmelighed.
Det var dette billede Alexandra postede, da hun annoncerede til sine følgere, at hende og kæresten Simon var blevet gift i al hemmelighed.
 Foto: Privat

– Vi har fra start af vidst, at vi ville giftes og fejre vores kærlighed på den måde, fortæller hun hvorefter hun sætter nogle ord på, hvorfor ingen var med til at se parret blive gift:

– Jeg deler rigtig meget på de sociale medier, men det her havde jeg brug for at gennemleve uden at have nogen med på sidelinjen.

Parret fandt sammen sidst år, men Alexandra vil gerne lidt endnu holde datoen for deres bryllup for sig selv. Men forholdets varighed har fået flere anonyme brugere på internetforummet Reddit til at spekulere i, hvorvidt ægteskabet holder.

– Jeg har ingen kommentarer til noget som helst, der kommer derinde fra, svarer Alexandra, da SE og HØR spørger ind til det.

Bryder tabuer

Influenceren har over 66 tusind følgere på Instagram og blev i første omgang kendt på det sociale medie, da hun gik under navnet “Migogmintinderbaby”, hvor hun dokumenterede livet som mor til et barn, hun havde fået med en mand fra tinder.

Men gennem årene er det blevet mere en personlig Instagram, hvor hun fortæller om sin dagligdag og bryder tabuer, når hun for eksempel fortæller sit liv med angst eller sætter ord på sin barndom, hvor hun oplevede incest.

Derudover arbejder hun som coach og holder foredrag.

Sponsoreret indhold