Kendte11. april 2024

Indgik særligt samarbejde: Nu kan du købe Sofie Linde og Joakim Ingversens keramik

For få måneder siden kunne kendisparret afsløre, at de havde slået pjalterne samme med Kähler, og nu er deres farvestrålende kollektion endelig landet
Smukfest 2023
Nu er kendisparrets keramikkollektion med Kähler endelig landet.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Her afslører Sofie Linde og Joakim Ingversen det

Det er ikke længe siden, at Sofie Linde og Joakim Ingversen kunne afsløre, at de har kastet sig ud i endnu et kreativt projekt.

Sammen med den danske designvirksomhed Kähler har tv-parret nemlig skabt en keramikkollektion, og efter flere måneders ventetid er den endelig landet.

Det skriver Kähler i et opslag på Instagram.

Kollektionen har fået navnet "Poppery", og den består af tre håndmalede vaser, to kopper samt et skulpturelt stykke, der forestiller et æble.

– Med deres eksperimenterende pastelfarver, dryppende glasurer og humoristiske designdetaljer genintroducerer de 80'ernes og 90'ernes popkultur, mens de stadig respekterer Kählers rødder og dets arkiver og vil straks tilføje et farverigt og legende element til din boligindretning, skriver Kähler om kollektionen.

Det er da heller ikke helt tilfældigt, at Sofie Linde og ægtemanden Joakim Ingversen har sagt "ja" til at indgå et samarbejde med designvirksomheden.

Kendisparret har nemlig længe haft en stor kærlighed til keramik, og det har de flittigt delt ud af på deres sociale medier, hvor man har kunnet se deres kunst i sommerhuset på Langeland.

Tager man et kig på kommentarsporet til Kählers nyeste opslag, virker det da også til, at der allerede nu er stor begejstring for tv-parrets kollektion. Her vælter det nemlig ind med flotte ord om deres farverige kunst.

– Wauuu de er fede, skriver en bruger blandt andet, mens en anden skriver:

– Stort tillykke. Så fint!

Sofie Linde og Joakim Ingversens farvestrålende keramik koster mellem 200-1300 kroner, og det kan købes på Kählers hjemmeside.

Sponsoreret indhold