Ikonisk "Rap fyr i L.A."-hus bliver lejet ud for 200 kr. i døgnet

Foto: Airbnb

Tro det eller ej, men snart er det 30 år siden, at Will Smith flyttede ind hos onkel Phil og tante Vivian i den populære tv-serie "Fresh Prince of Bel-Air" - i Danmark nok bedre kendt under titlen "Rap fyr i L.A.". 

Det er et jubilæum, som Hollywood-stjernen har tænkt sig at fejre med manér. Derfor har den 51-årige Will Smith gjort det muligt for fans at leje en nat i det enorme palæ på Airbnb til den beskedne pris á 190 kroner pr. nat - og det er endda for to personer.

- Klar til den rappeste staycation nogensinde? Hvis det her sted ser bekendt ud, så er det, fordi det er lige så fedt, som det var, da jeg første gang rullede ind i indkørslen. Jeg er tilbage, skriver Will Smith til opslaget på Airbnb og fortsætter: 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Gæsterne vil komme til at sove i et husets store soveværelser indrettet i ægte "Rap fyr i L.A."-stil. (Foto: Airbnb)

- Og denne gang giver jeg dig nøglerne, så du vil få min del af palæet helt for dig selv - men min sneakerssamling er forbudt, okay?

Will Smith har i samarbejde med husets rigtige ejere gjort det muligt for fans at leje sig ind på et af husets værelser på en række udvalgte dage i oktober. 

Man skal nok ikke regne med at løbe ind i fætter Carlton eller få serveret mad af butleren Geoffrey, men ifølge Will Smith kan man glæde sig til at få "serveret mad på sølvfad", ligesom det også er tilladt at tage et dyp eller to i den enorme pool, der hører til huset. 

Desværre for danske fans er det kun muligt for lokale amerikanere i Los Angeles-området at leje sig ind, ligesom der vil være opstillet en række strenge regler for at minimere smitte af coronavirus. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Airbnb

Huset lejes ud i dagene fra den 29. september frem til den 14. oktober, og ikke overraskende er alle datoerne allerede blevet revet væk. 

I forbindelse med udlejningen har Airbnb meddelt, at de har planer om at donerere penge til en velgørenhedsorganisation med navnet "Boys & Girls Clubs of Philadelphia" i en hyldest til den rappe fyrs hjemby. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Det er kun få dage siden, at Will Smith på sin Instagram smuttede en tur forbi det hvide palæ for at fejre det kommende 30-års jubilæum for tv-serien. 

I samme omgang kunne filmstjernen også meddele, at en "Rap fyr i L.A."-genforening snart ville finde sted. Ifølge Will Smith vil den kommende reunion blive sendt på HBO Max. 

Foto: Airbnb

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close