Kendte26. november 2020

Ikke længere bitter: Taylor Swift sender babygave til ekskæresten

Sangstjernen Taylor Swift afslører i ny dokumentarfilm, at hun har sendt sin ekskæreste en gave, da han blev far
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når man er Taylor Swifts ekskæreste, er der god chance for dårlig stemning, bitre sangtekster og kølige blikke til diverse awardshows.

Bare spørg stakler som Harry Styles, John Mayer, Taylor Lautner, Jordan Alfrod, Drew Hardwick, Brandon Borello, Sam Armstrong, Conor Kennedy, Jake Gyllenhaal, Calvin Harris og Tom Hiddleston, der alle på den ene eller den anden måde er blevet involveret i Taylors musikalske katalog takket være deres kortvarige romancer.

Her må man absolut ikke udelade Jonas Brothers-medlemmet Joe Jonas, der ganske famøst droppede sangerinden over telefonen. Et opkald, der ifølge Taylor ikke varede meget længere end 27 spinkle sekunder.

Oplevelsen har hun blandt andet fortalt om på "The Ellen DeGerenes Show", ligesom hun også skrev en sang om den hjerteknusende musiker. Faktisk har Joe Jonas fået sig mere end én sang.

Både Swift-numrene "Forever & Always" og "Last Kiss" handler om ham, mens nummeret "Better than Revenge" handler om skuespillerinden Camila Belle, som Joe Jonas angiveligt valgte til fordel for Taylor Swift.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taylor-swift.png
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Men den nu 30-årige Taylor Swift er ikke vred for evigt. I den nye dokumentarfilm "Folklore" afslører sangerinden, at hun faktisk har været så sød og gavmild at sende sin ekskæreste en gave, da han tidligere på året blev far for første gang.

På nummeret "Invisible String" synger Taylor om, hvordan hun tidligere var ude efter at straffe sine ekskærester og nu i stedet sender dem barselsgaver, og det fortæller hun om i den nye dokumentarfilm.

- Jeg kan huske, at jeg skrev sangen lige efter jeg havde sendt en ekskæreste en babygave. Jeg var bare sådan: "Mand, livet er godt. Det her er det ultimative tegn på, at livet er godt".

Bevares, Taylor Swift bekræfter ikke, at det er Joe Jonas, der har fået tilsendt gaven, men han er trods alt den eneste af sangerindens ekskærester, der i år har fået sig en baby.

Han og hustruen Sophie Turner blev tidligere på året forældre til en lille pige, Wilma, og det er altså angiveligt dem som har fået tilsendt en fornem barselsgave fra ingen ringere end Taylor Swift.

I samme dokumentarfilm løfter Taylor også sløret for, hvem der er den hemmelige sangskriver på hendes seneste album, "Folklore". Et mysterium, som de helt hardcore Taylor-fans længe har forsøgt at løse.

Overraskelse, overraskelse, spoiler, spoiler: Det er hendes 29-årige kæreste, Joe Alwyn. Også stjerner som Aaron Dessner, Jack Antonoff og Bon Iver medvirker i den nye dokumentarfilm, der i Danmark kan streames på Disney+.

Filmen havde premiere den 25. november.

Se en trailer til "Folklore: The Pond Sessions" her:

Sponsoreret indhold