Kendte23. januar 2024

IGEN!? Stalker endnu en gang anholdt hos Taylor Swift

Det er ikke mange dage siden, at en stalker blev anholdt på Taylor Swifts dørtrin i New York
TOPSHOT – US singer-songwriter Taylor Swift arrives for the 81st annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California, on January 7, 2024. (Photo by Michael TRAN / AFP)
Den samme stalker, som i weekenden dukkede op hjemme hos Taylor Swift med en buket blomster, har ikke umiddelbart tænkt sig at give op.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Stalker anholdt: Forsøgte at bryde ind hos Taylor Swift

Det er ikke mange dage siden, at et vaskeægte drama udspillede sig i bydelen Tribeca i New York, hvor sangerinde Taylor Swift bor.

Her måtte politiet rykke ud til et lejlighedskompleks, hvor en formodet stalker angiveligt havde forsøgt at bryde ind i Swifts hjem:

- Da vi ankom til stedet, fik vi informationer om, at personen havde forsøgt at åbne døren til opgangen, fortalte politiet efter anholdelsen af den formodede gerningsmand ifølge amerikanske Page Six.

Politiet kunne dog ikke bekræfte, at den anholdte havde forsøgt at få adgang til opgangen – alligevel blev han anholdt og ført væk.

Og nu er den så gal igen.

For anden gang på tre dage har den formodede stalker nemlig befundet sig i nærheden er verdensstjernens hjem.

Ifølge mediet TMZ dukkede samme mand mandag således atter op i nærheden af Taylor Swifts hjem – og både hendes sikkerhedshold og naboer bemærkede straks, at det var samme mand, der i weekenden blev lagt i håndjern og ført væk af politiet.

Da ordensmagten ankom til stedet, var manden dog ikke umiddelbart til at finde.

En hurtig tur rundt i nabolaget var dog godt givet ud. Manden befandt sig nemlig lige rundt om hjørnet fra Swifts hjem.

Atter en gang blev manden smidt i håndjern – men det er dog usikkert, om der bliver rejst tiltale.

Det er ikke første gang, at Taylor Swift har haft ubudne gæster på matriklen. I 2018 lykkedes det således en mand at bryde ind og tage en lur i sangerindens hus.

Sponsoreret indhold