Ibi Støvings mor døde i hendes arme

Som bare 35-årig mistede tv-vært Ibi Støving sin mor til kræft tilbage i 2010.

Under kræftforløbet og til det allersidste passede Ibi sin mor – og nu afslører tv-værten, at hun havde sin mor i armene, da hun trak for vejret for sidste gang.

I det nye program ”Linse på tur” mødes Ibi med Linse, og det er under en intim samtale, at Ibi åbner op om moderens død og det sidste farvel:

- Hun døde sgu i mine arme, og det fuckede med mig i sindssyg lang tid. Det. Var crazy også netop fordi jeg stod med hende alene. Jeg havde ikke rigtig nogen til at hjælpe mig, fortæller en tydelig berørt Ibi og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

Ibi Støving, 46, var bestemt ikke tilfreds med sit job på “Go’ morgen Danmark”, som hun kalder både ubehøvlet og komisk.

Ibi Støving mistede sin mor i 2010. Foto: Kaspar Wenstrup

- Der var ikke rigtig nogen, der tog mig efter. Der blev jeg sgu også en hård hund, siger hun.

Ibi Støving har tidligere fortalt, at hun havde en helt særlig måde at bearbejde sorgen på.

- Jeg løb det maraton i Berlin, lige da min mor døde, simpelthen for at få kanaliseret sorgen ud fysisk. Det er ekstremt hårdt at løbe et maraton, når éns mor lige er død, men det ville jeg hellere end at flugte ind i usund melankoli. Jeg satte hårdt mod hårdt. Jeg græd hele vejen. Det var én stor sorgtur på 42 kilometer. Jeg var selvfølgelig overhovedet ikke færdig med at græde, da jeg var færdig med at løbe, men du ved … det var ligesom okay. Godt nok, har Ibi Støving tidligere fortalt til Femina.

Du kan se klippet fra det nye program ”Linse på tur” herunder. Programmet vises på Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close