Ibi efter nøgenchok: Jeg gider ikke diskutere min krop

Foto: Per Arnesen/TV2

Det er ikke hver dag, at man ser en af Danmarks mest populære tv-værter splitternøgen på en scene. 

Men det skete i går, da Ibi Støving pludselig stod, som Gud har skabt hende, på scenen til Zulu Awards. 

Nu bryder hun tavsheden om sit nøgenstunt. 

- I går gik jeg ud i mangfoldighedens tegn og stod ved vores program "Date Mig Nøgen" og de forskellige kroppe der findes i Danmark. Vi er alle forskellige. Nogle har aldrig farvet hår, nogen har silikone bryster, nogle har fået taget silikonen ud (i mit tilfælde fordi jeg ikke længere havde lyst til at have dem, da de generede mig), nogle er piercede, nogle har tatoveringer, nogle har fået et numseløft, andre træner meget, nogle slet ikke, skriver Ibi til sit opslag på Instagram.

Her kommer hun også ind på det budskab, hun kom med fra scenen.

- Jeg talte om at man er smuk som man er. MEN OGSÅ I ALLERHØJSTE GRAD OM AT MAN SKAL GØRE HVAD DER PASSER EN - sålænge man passer på sig selv og ikke lader sig diktere af andre mennesker og deres meninger.

Samtidig slår hun fast, at hun ikke har tænkt sig at diskutere sin nøgne optræden.

- Og jeg gider egentlig ikke diskutere min krop og hvad jeg render og laver med den: Mit budskab er netop: Gå ik op i hvad andre mener, skriver Ibi.

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

Igår gik jeg ud i mangfoldighedens tegn og stod ved vores program Date Mig Nøgen og de forskellige kroppe der findes i Danmark. Vi er alle forskellige. Nogle har aldrig farvet hår, nogen har silikone bryster, nogle har fået taget silikonen ud (i mit tilfælde fordi jeg ikke længere havde lyst til at have dem, da de generede mig), nogle er piercede, nogle har tatoveringer, nogle har fået et numseløft, andre træner meget, nogle slet ik. Jeg talte om at man er smuk som man er. MEN OGSÅ I ALLERHØJSTE GRAD OM AT MAN SKAL GØRE HVAD DER PASSER EN - sålænge man passer på sig selv og ikke lader sig diktere af andre mennesker og deres meninger. Piger og drenge, mænd og kvinder, transkønnede og alle dem imellem skal alle føle at vi alle må være her på jorden - uanset hvordan vi ser ud og uanset hvad vi gør med vores kroppe. Det er vores egen. Og jeg gider egenligt ikke diskutere min krop og hvad jeg render og laver med den : mit budskab er netop : gå ik op i hvad andre mener. peace.

A post shared by IBI (@planetibi) on

 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close