Iben Hjejle afslører: Jeg er single

Iben Hjejle er single igen.

Det afslører hun i podcasten ”Hjerteflimmer for voksne” overfor vært Sara Bro, der for 14 år siden bestyrede et tv-program med stort set samme titel på Danmarks Radio.

I podcasten bliver den 49-årige skuespiller beskrevet som en lykkelig ”solist”, der alligevel går og drømmer om en at dele livet med.

Og faktisk er det også selve begrebet ”single”, der skurrer lidt i ørene hos hende.

- Jeg er solo, svarer hun, da Sara Bro spørger til hendes kærlighedsstatus.

- Hvorfor siger du solo og ikke single?

- Jeg holder meget af ordet solo, og ikke så meget om single, forklarer hun, og uddyber, at ordet ”single” kan minde hende om både kaffe, plader og roning.

Flyttede hver til sit

Tilbage i februar kunne man i SE og HØR læse, hvordan Iben netop var flyttet fra kæresten Ulrik Wivel, som hun havde dannet par med siden 2015.

Dengang var der ikke forlydender om nogen ny civilstatus, men Iben fraflyttede parrets fælles rækkehus og slog sig ned i en andelslejlighed på Østerbro på egen hånd.

Iben Hjejle afviser i radioprogrammet at hun skulle gøre brug af nogle former for dating-apps eller one night stands for at finde ny kærlighed.

- Jeg forholder mig open for business i nogle timer om dagen, ler hun, før hun fortsætter:

-  Ej, jeg vil sige, jeg er solo af nogle forskellige årsager, det har jeg været mange gange før i mit liv. Jeg er måske en seriel monogamist. Findes det? Det gør det nu, lyder det fra den populære danske filmdiva, som de seneste år har ernæret sig gennem blandt andet ”Sitter”-bøger, podcasts og reklamer med makkeren Signe Lindkvist.

Ulrik Wivel Kofod og Iben Hjejle er nu officielt gået fra hinanden (Foto: Dan Mariegaard)

Ulrik Wivel Kofod og Iben Hjejle er nu officielt gået fra hinanden (Foto: Dan Mariegaard)

Om kærligheden slår hun fast:

- Jeg er ikke opsøgende, men jeg er afventende.

Hjejle har tidligere dannet par med skuespilleren Lars Kaalund, komikeren Casper Christensen og trommeslageren Emil de Waal samt håndværkeren Casper Werner Vulpius.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close