Kendte27. november 2014

I nat går butikkerne ’i sort’: Derfor holder vi Black Friday

Verdens største udsalgsdag er kommet til Danmark
Af af
Verdens største udsalgsdag er kommet til Danmark. Her er det dog Black Friday i USA
Verdens største udsalgsdag er kommet til Danmark. Her er det dog Black Friday i USA
 Foto: AOPDu er måske stødt på begrebet de sidste par dage uden helt at forstå, hvad det går ud på. Men i nat skydes det verdensomspændende Black Friday i gang herhjemme - for fænomenet har nemlig for alvor bidt sig fast i Danmark de sidste par år.

I nat - kl. 00.00 for at være helt præcist - går en række danske butikker 'i sort' og lancerer deres Black Friday-tilbud: En hel dag fyldt med tilbud, der er så gode, at det handler om at være hurtig på aftrækkeren, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at få fingre i de billige varer.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c2c16668f56b45d889d20f049c4bc159.jpgBlack Friday i Walmart i USA - ikke overraskende er der kø ved kasserne (Foto: AOP)


Black Friday opstod - ikke overraskende - i USA, og er i dag verdens største udsalgsdag, der hvert år markeres af butikker over hele verden. Black Friday ligger altid dagen efter Thanksgiving i USA og markerer startskuddet til julehandlen. Med andre ord er Black Friday dagen, hvor du kan få fingre i alskens julegaver (elektronik, tøj, bøger osv.) til favorable priser

Herhjemme er butikker som Elgiganten, Komplett, Bauhaus, Bilka og Tøjeksperten (for blot at nævne nogen få) klar med Black Friday, mens hele Fields og Fisketorvet i København melder klar til at 'gå i sort'.

Så vil du undgå julestressen i butikkerne, så er det på Black Friday, du skal slå til - selvom der nok også er risiko for, at der er kø ved kasserne!

Sponsoreret indhold