Kendte23. december 2016

82-årig blev sendt på plejehjem: I hans hjem fandt de denne kat

En 82-årig amerikansk mand blev for nylig sendt på plejehjem, hvorefter familiemedlemmer blev mødt af et forfærdeligt syn, da de gennemsøgte mandens hjem. Under sengen fandt de hans 14 år gamle kat, der var både overvægtig og havde særdeles dårlig pels. Katten er nu kommet under kyndig og kærlig behandling hos en dyreorganisation, og den har allerede gjort fantastiske fremskridt – se billederne her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/15542240_1309684972385036_169942884687910849_n.jpg
 (Foto: Animal Rescue League Shelter & Wildlife Center/Facebook)

Der ventede familiemedlemmer et forfærdeligt syn, da de forleden gennemsøgte en 82-årig mands hjem.

Manden var netop blevet sendt på plejehjem, da han på grund af Alzheimers ikke længere var i stand til at tage vare på sig selv. Under mandens seng fandt familiemedlemmer mandens 14 år gamle kat, der igennem en lang årrække ikke var blevet passet ordentlig af den demente mand.

Katten var således svært overvægtig. Den ældre herre havde heller ikke sørget for at holde kattens pels ved lige, og da katten var så stor, var den heller ikke selv i stand til at holde sin pels pæn. Det betød, at den ulykkelige mis – formentlig gennem de sidste mange år – havde båret rundt på det, der mest af alt lignede kæmpe dreadlocks.

Katten, der hedder Hidey, blev indleveret på Animal Rescue LeagueShelter & Wildlife Center i Pennsylvania, og her tog personalet sig straks af den.

Personalet klippede næsten et helt kilo pels af Hidey og efterfølgende delte personalet billeder af Hideys vilde forvandling på Facebook:

- Denne stakkels kat blev bragt til klinikken i går (i torsdags, red.), efter at hendes ældre ejer måtte flytte på plejehjem.

- Hun havde dårlig pels, og pelsen var blevet forsømt i årevis. Vores dyrlæger barberede pelsen af, og katten har det selvsagt meget bedre nu. Hun vil blive passet af noget familie til den tidligere ejer og har nu endelig en chance for et bedre og sundere liv. Husk ikke kun at se til de ældre i samfundet, men også deres kæledyr, så vi undgår tilfælde som denne i fremtiden, skriver Animal Rescue LeagueShelter & Wildlife Center på Facebook.

Se Hideys vilde forvandling i galleriet herunder.

Paul Russell fortæller til det amerikanske medie The Dodo, at han kom i tanke om, at den 82-årige mand plejede at have en kat, efter at de havde sendt ham på plejehjem.

- Huset var stadig åbent, så jeg tog dermed og efterlod noget mad, indtil vi fandt ud af, hvad vi ville gøre, fortæller Paul Russell til The Dodo og tilføjer, at han pludselig så ”noget, der spænede ud fra mandens seng”.

- Først troede jeg, at katten havde et tæppe over sig, som hun trak med sig. Men nej… det viste sig at være Hidey, fortæller familiemedlemmet til det amerikanske medie.

Se billeder af Hidey i galleriet herunder:

Katten Hidey

Sponsoreret indhold