Kendte28. maj 2023

I dag sker det endelig: Morten Kjeldgaard og Frederik Haun bliver gift

Der er lagt i kakkelovnen til et både smukt og overdådigt bryllup – men masser af velkendte ansigter blandt gæsterne – når ”Vild med dans”-danseren og ”Bagedyst”-stjernen siger ja til hinanden på et gods
Morten Kjeldgaard til venstre og Frederik Haun til højre er helt klar til at blive ægtemænd i dag 
Morten Kjeldgaard til venstre og Frederik Haun til højre er helt klar til at blive ægtemænd i dag
 Foto: Hanne Juul

I dag er der lagt op til lidt af et kendisbryllup på Sonnerupgaard Gods, hvor både brylluppet og receptionen finder sted for Morten Kjeldgaard og Frederik Haun, samt deres venner og familie.

De har dannet par siden 2018, men søndag går de endelig fra at være kærester og forlovede til at kunne kalde sig ægtefolk.

Mon ikke der er helt styr på både bryllupsvals og brudekage? For de to kommende ægtemænd er nemlig hver især kendt for henholdsvis ”Vild med dans” og ”Den store bagedyst”.

38-årige Morten Kjeldgaard har ageret professionel danser for flere kendte deltagere i TV 2’s dansekonkurrence gennem adskillige sæsoner, mens Frederik Haun nåede til finalen i bageprogrammet i 2021.

Sidstnævnte satte forleden ord på de ting, der for ham falder særligt i hak, når han i dag giver Morten sit livs største ja.

– For 10 år siden havde jeg aldrig troet, at jeg skulle blive gift med en mand. Det var ikke en mulighed. Jeg ville ikke stå ved, hvem jeg var og levede et liv i benægtelse… Jeg havde ikke modet til at springe ud og var bange for konsekvenserne, skrev han på Instagram, før han fortsatte:

– Heldigvis ville livet mig det anderledes og jeg fandt modet. Der var ingen alvorlige konsekvenser, som jeg havde tænkt det i mit hoved - kun en masse kærlighed.

Mor giver ham væk

Nu er dagen så kommet, og detaljerne er der helt sikkert tænkt længe over for det glade par.

For eksempel løftede Haun allerede på mors dag sløret for, hvem der ville få æren af at følge ham op ad gulvet på det idylliske landsted ved Hvalsø.

Det skal nemlig hans mor.

- Om præcis to uger skal min elskede mor følge mig op ad “kirkegulvet”, når jeg selv skal giftes med min mand og afsige et løfte om at elske ham i medgang og modgang - præcis som mine forældre har gjort det i 31 år, skrev han.

Parret mødte hinanden i 2018 gennem fælles venner 
Parret mødte hinanden i 2018 gennem fælles venner

Kæmpe kærlighedsfest

I forbindelse med forlovelsen sidste år, afslørede Frederik Haun og Morten Kjeldgaard sidste år, at de drømte om at holde en ceremoni i det fri. Og måske vigtigst af alt: Det skulle være en stor fest.

Meget tyder på, at kærlighedsfesten i dag kommer til at leve på til de drømme.

Selve vielsen vil finde sted i et telt uden for de charmerende selskabslokaler, og når de forsegler kærligheden ved at sætte en ring på hinandens finger, er det med de eksakt samme ringe, som Morten friede med i sin tid.

Til den efterfølgende reception er der inviteret 100 gæster, mens 85 af dem skal være med til at gøre aftenen og natten helt uforglemmelig.

Sponsoreret indhold