Kendte31. maj 2022

I dag kan afgørelsen falde: Derfor dukker Johnny Depp og Amber Heard muligvis ikke op

Den vilde sag mellem Johnny Depp og Amber Heard kan slutte i dag, men havde du håbet at se de to megastjerner i retten, så bliver du nok skuffet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Retssagen mellem Amber Heard og Johnny Depp har den seneste tid fyldt en del på tværs af verdenens traditionelle- og sociale medier. Og der har da også været en del at berette om, for selvom retssagen ikke er afgjort endnu, har der allerede været en række af vilde citater, videoer og afsløringer.
 Video: Aller Media

Det har været en bitter kamp, der har varet i ugevis, men nu er vi langt om længe tættere på målstregen end nogensinde før.

Sagen mellem det tidligere ægtepar Johnny Depp og Amber Heard kan blive afgjort i dag tirsdag, hvis altså bare juryen er nået til enighed.

De absolut sidste ord i sagen blev nemlig leveret fredag, og umiddelbart herefter fik juryen besked på at påbegynde deres votering.

Dukker ikke op

Og selvom dommen kan falde når som helst i løbet af de kommende dage, forventes det dog ikke, at hverken den 36-årige Heard eller den 58-årige Depp vil være at spotte, når juryens beslutning skal læses højt for retten i Fairfax, Virginia.

Johnny Depp og Amber Heard i retten i Fairfax, Virginia d. 26. maj 2022. 
Johnny Depp og Amber Heard i retten i Fairfax, Virginia d. 26. maj 2022.
 (Foto: MEGA)

Tirsdag dukkede "Pirates of the Caribbean"-stjernen nemlig noget pludseligt op på scenen til en Jeff Beck-koncert i Sheffield, England.

Depp-fans mener, at Hollywood-stjernen meget vel kunne være på vej på musikturné med den berømte guitarist, der blandt andet skal spille i Royal Albert Hall i London tirsdag aften.

- Det forventes heller ikke, at Amber vender tilbage til retssalen, lyder det fra en kilde ifølge Hello!.

Det er blandt andet dette billede, der kan være redigeret til Amber Heards fordel. 
Det er blandt andet dette billede, der kan være redigeret til Amber Heards fordel.
 (Foto: MEGA)

Ifølge advokaten Aaron Minc vil det være "meget seriøst", hvis det viser sig, at Amber Heard har leget med billederne.

- Hvis det viser sig, at det er tilfældet - og der er i den grad nogle spørgsmål, der er blevet rejst i den her sag - som potentielt kunne lede til retsforfølgelse og fængsel, siger han til det britiske onlinemagasin Joe.

Johnny Depp og Amber Heard mødte hinanden i 2009 til indspilningerne af filmen "The Rum Diary" (2011).

I 2012 blev de kærester, og i 2015 blev de gift. Ægteskabet varede dog kun lidt mere end et års tid, og i 2016 beskyldte Amber Heard sin eksmand for at have været voldelig.

https://imgix.seoghoer.dk/amber_heard_og_johnny_depp.jpg
 (Foto: MEGA)

I 2018 udgav Amber Heard en klumme i samarbejde med The Washington Post, hvor hun beskylder en tidligere partner for at have slået hende – hun nævner aldrig Johnny Depp ved navn.

Klummen fik Johnny Depp til at sagsøge Heard i et søgsmål for injurier på intet mindre end 50 millioner dollars.

Sponsoreret indhold