I chok efter tur til hundefrisør: Den ligner Sid fra "Ice Age"!

Åh Gud Nej!

Åh Gud Nej!

(Foto: Twitter)

Det er ikke kun os, der risikerer at blive ofre for en ”katastrofal hjemme-klipning”, nu hvor frisørerne stadig må holde lukket.

Det samme kan endda ske for vores firbenede venner. Se nu blot dette stakkels væsen, der er helt uigenkendelig efter sin klipning. Og den har endda været hos en ægte hunde-frisør!

Men frisøren var åbenbart ny, nervøs eller måske bare rigtig dårlig. I hvert fald ligner den søde vovse mest af alt karakteren Sid fra ”Ice Age”. Og dét er ejeren formentlig ikke tilfreds med.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ligheden er mildest talt slående. Foto: Twitter

Twitter-brugeren, der har delt billeder af vovses katastrofe-klipning på det sociale medie, skriver, at han ikke ejer hunden. Det gør derimod hans bedstemor, der altså må formodes at blive en smule chokeret, når hun får sin kortklippede ven hjem igen.

Det er langt fra første gang, at hunde er endt med et nyt og (mindre) moderne look i disse corona-tider. Sidste år gik en historie – og ikke mindst billederne – af en hundeklipning viralt. Her var det ejeren selv, der havde forsøgt sig med saksen. Uden held vel at mærke. Du kan se de billeder lige her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close