Kendte 10. december 2021

Hvorfor er Samantha ikke med i "And just like that"?

Samantha Jones glimrer ved sit fravær i "Sex and the city"s efterfølger, "And just like that" - men hvorfor er Kim Cattralls rolle skrevet ud af serien?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I premieren på "And just like that", som er efterfølgeren til 90'er-hittet "Sex and the city", lægger manuskriptforfatterne hårdt ud ved at gå direkte til sagen om, hvorfor Samantha Jones ikke er med længere.

I åbningsscenen forklares det, at Samantha Jones har fået job i London og er flyttet dertil, og senere bliver hendes fravær forklaret lidt nærmere i en samtale mellem Carrie Bradshaw og Miranda Hobbes.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Charlotte, Carrie og Miranda er blevet et trekløver i "And just like that". Foto: MEGA

Samantha Jones er blevet fyret

Det viser sig, at venindegruppen har mistet kontakten til Samantha, efter Carrie fyrede hende som sin PR-ansvarlige. De har alle tre forsøgt at ringe og skrive til hende, men hun svarer ikke.

Hvorfor hun reelt er blevet fyret, bliver der ikke rigtig gået i dybden med.

Hvad der er endnu mere spændende er de rygter, der går om, hvorfor man i virkeligheden har valgt at skrive rollen ud af serien efter "Sex and the city" blev til "And just like that".

Det siges nemlig, at Kim Cattrall også i virkeligheden havde svært ved at enes med Sarah Jessica Parker.

Kim Cattrall mobbet ud af rollen

Allerede i januar blev det bekræftet, at den nye serie, der er en direkte efterfølger til "Sex and the city", ville være uden Kim Cattrall på rollelisten.

Og tilbage i 2019 forklarede stjernen, at hun er færdig med at spille Samantha Jones, og at der er en særlig grund til, at det forholder sig sådan.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Kim Cattrall i rollen som Samantha Jones. Foto: MEGA

- Jeg gik til yderligheder i rollen som Samantha Jones, fordi jeg elskede "Sex and the city". Det var en velsignelse på så mange måder, men efter den anden film havde jeg fået nok, siger hun i et interview med The Guardian.

- Jeg kunne ikke forstå, hvorfor de ikke bare erstattede mig med en anden skuespillerinde i stedet for at spilde tid på mobning. Nej betyder nej,

En insider har dog afsløret til Daily Mail, at producerne bag serien håber, at Kim Cattrall vil medvirke i en potentiel sæson 2 af "Just like that" - selv om HBO Max egentlig har markedsført serien som værende begrænset til en enkelt sæson.

Du kan se de første to afsnit af "And just like that" på HBO Max nu - der vil komme et nyt hver tordag og er ti afsnit i alt.

Sponsoreret indhold