Kendte6. marts 2016

Episk rutsjebane-foto går viralt: Hvorfor er hun så sur?

En kvinde var alt andet end glad, da hun susede rundt i en rutsjebane – og nu er billedet af hende naturligvis gået viralt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rutsjebane_0.jpg
 Foto: Reddit

De fleste har nok svært ved at pakke smilet væk, når de suser rundt i en rutsjebane.

Det kilder i maven, og man har lyst til at tage tur efter tur, fordi det simpelthen er så sjovt.

Men denne kvinde havde bestemt ikke taget smilet med sig, da hun prøvede en rutsjebane i Disney World. Faktisk lignede hun mest af alt én, der hellere ville være alle andre steder end i "Træstammen".

Med armene over kors og en meget sur mine stirrede hun målrettet ind i kameraet, da rutsjebanen susede forbi, mens alle andre havde mere travlt med at skraldgrine og nyde festlighederne.

Billedet af verdens (måske) sureste rutsjebanegæst lagde Reddit-brugeren u/Blackthorne519 på det sociale medie for fire dage siden, og billedet er naturligvis allerede blevet et hit. Det er således blevet set mere end 1,8 millioner gange.

https://imgix.seoghoer.dk/rutsjebane.jpg
 (Foto: Reddit)

Alle nød turen i rutsjebanen...

https://imgix.seoghoer.dk/kvinde_i_rutsjebane.jpg
 (Foto: Reddit)

... undtagen kvinden!

Og Reddit-brugeren afslører, at der faktisk er en helt speciel årsag til, at kvinden (der er Reddit-brugerens kone) var SÅ muggen.

- Hun var så sur over, at jeg ikke ville tage turen sammen med hende. Det havde været en lang dag, med babyer og svigerforældre på slæb, og jeg orkede det bare ikke. Så hun tog turen selv, og da turen var slut, kom hun over til mig og viste mig billedet og sagde ”Det her billede er til DIG!”. Vi skraldgrinede, hun havde timet det ret perfekt. Hun var ikke sikker på, at det ville fungere, skriver Reddit-brugeren som kommentar til det sjove billede af den sure kvinde.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_6.png

Sponsoreret indhold