Kendte19. november 2020

Hvordan pokker gør hun det? 51-årige Jennifer Aniston flasher helt stramt maveskind i ny kampagne

Aniston stråler på både yogamåtter og løbeture som ny kreativ chef og kendt ansigt for vitaminer og kollagenkapsler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega715880_001.jpg
 Foto: MEGA

Det er faktisk slet ikke til at se.

Jennifer Aniston har simpelthen passeret et for mange mennesker skarpt hjørne, men den amerikanske skuespiller imponerer altså stadigvæk med en fejende flot form i en alder af 51.

I en række lækre billeder poserer hun for vitaminselskabet Vital Proteins nyeste kampagne, mens hun samtidig afsløres som virksomhedens nye kreative chef.

”Venner”-skuespillerinden er altså fremover ansvarlig for Vital Proteins markedsføring og branding – blandt andet på de sociale medier.

https://imgix.seoghoer.dk/mega715880_002.jpg
 Foto: MEGA

Jennifer Aniston har flere gange før fortalt, at hun gennem stort set hele sit voksenliv har været utrolig glad for yoga. Hun dyrker ifølge hendes personlige træner ofte både Vinyasa, Flow og Ying-yoga. (Foto: Mega)

Iført en grøn sportstop og stramme leggins sidder hun blandt andet på en yogamåtte i varme solstråler med en flaske collagen-vand ved sin side.

Stjernen har for nylig annonceret, at hun er stor fan af Vital Proteins produkter, ligesom hun også flere gange i løbet af sin karriere har lagt vægt på vigtigheden i at dyrke en sund sjæl i et sundt legeme.

”Jeg er så spændt på endelig at annoncere, at jeg bliver en del af Vital Proteins som kreativ chef,” skrev den flotte skuespillerinde, som i øjeblikket filmer anden sæson af Apple TV’s ”The Morning Show” sammen med Reese Witherspoon.

Den labre kvinde bag den ikoniske rolle som Rachel Green i den legendariske tv-serie "Venner" har før afsløret, at hun er glad for at boksetræne, ligesom hun desuden ifølge magasinet WH træner hver eneste dag.

Hendes personlige træner Leyon Azubuike har sladret lidt om Anistons træninger, og det viser sig desuden, at de to elsker spinningcyklen og træningselastikker.

"Det har altid talt for, at sundhed skal komme indefra," skriver Jennifer under sit billede på Instagram, hvor hun krammer sin bugnede kurv med de elskede vitaminprodukter.

Sponsoreret indhold