Kendte12. april 2023(opd. 12. april 2023)

Hvad skete der? Pernille Nygaard sætter ord på relationen til Kåre Quist

I en podcast sætter Pernille Nygaard lidt flere ord på, hvad der skete, siden hun og Kåre Quist nød livet under varme himmelstrøg sammen
Kåre Quist og Pernille Nygaard
Pernille Nygaard sætter få ord på, hvad der er sket mellem hende og Kåre Quist.
 Foto: Mikael Rieck/Kaspar Wenstrup

SENESTE: Nu afliver Pernille forholdet - vi er bare venner

I januar blev de spottet kysse i nattelivet i Pernille Nygaards hjemby Frederikshavn. Efterfølgende kunne deres Instagram-følgere se med, da både tv-værten Kåre Quist og den tidligere realitybabe, delte flittigt ud af billeder af hinanden i solens stråler på ferieøen Tenerife.

Men siden er det ikke meget, vi har set til de to dele billeder af hinanden på sociale medier.

I 24syv-podcasten "Marcus og Realitypanelet" forsøger værten Marcus Eklund at blive klogere på, hvad der er sket med de to.

Da spørgsmålet lander på, hvad der er sket, siden de kom hjem, er svaret mindre klart. Men efter lidt pres fra programmets vært kommer vi en smule nærmere.

– Der er sket nogle meget, meget slemme og private ting omkring noget ved det, så det er noget, jeg er meget følsom omkring.

– Det er ret touchy for mig, forklarer hun, efter hun har understreget, at hun kun kan svare på vegne af sig selv.

Hun kommer ikke meget nærmere ind på, hvad det drejer sig om, men afviser ikke, at der er tale om en "hændelse".

Podcastværten spørger herefter ind til, om der var tale om en graviditet, og der er svaret tydeligt nej fra Pernille Nygaard.

Hun forklarer, at uanset hvem hun blev gravid med, så ville hun beholde barnet, og afviser dermed, at hun skulle have fået foretaget en abort eller være gravid nu.

– Jeg har selvfølgelig en relation til Kåre, det ved alle. Vi var på Tenerife, og vi er gode venner, siger Pernille Nygaard, og forklarer, at der opstod, som der gør med den slags, uenigheder, hvor man kan blive irriteret på hinanden.

Hun kan heller ikke be- eller afkræfte, om de to stadig har en romantisk relation.

Sponsoreret indhold