Kendte 22. januar 2015

Hvad kommer der til at stå på din gravsten?

Prøv den her: App fortæller dig hvornår, og af hvilken årsag du dør
Af af
En noget kryptisk dødsårsag.
En noget kryptisk dødsårsag.Indrømmet - det er måske ikke så underholdende og specielt passende for et underholdningssite at tale om dødsfald, men det er på den anden side meget rart at være forberedt på sin død.

Der er ting, der skal bringes i orden, mennesker man skal sige farvel til og personlige relationer, der måske trænger til et servicetjek, så alle kan komme godt videre efter ens død.

LÆS OGSÅ: Her er de kendtes nye dating-app

Det kan en app nu hjælpe dig med.

Ikke med samtalerne med dine kære, men med hvornår du skal dø, og hvad der kommer til at stå som dødsårsag på din gravsten.

Du skal blot indtaste dit navn og fødselsår, og så får du et helt uvidenskabeligt resultat, du kan bruge i din planlægning af dit videre liv.

Undertegnede opnår eksempelvis at blive hele 92 år, og når jeg skal herfra, er det med et latteranfald som dødsårsag - ikke umiddelbart den værste død, man kan forestille sig.

Ikke alle resultater giver lige god mening:

Da SE og HØR tastede navnet "Peter Jensen" og fødselsåret "1970" lød det noget kryptiske svar; "du vil dø på grund af din student". Om man eventuelt bliver slået ihjel af en student eller kommer herfra på en mere fredelig måde, melder gravstenen intet om.

Hvis du tør, kan du selv prøve app'en her.Sponsoreret indhold