Kendte26. august 2022

Hvad foregår der? Musiker Aaron Carter tjekker ind hos Mai Manniche

Den 34-årige musiker er umiddelbart bruger af OnlyFans – og vild med Mai Manniche og hendes smykker
Mai Manniche i 2018.
Mai Manniche på den røde løber i 2018.
 Foto: Hanne Juul

Det er nok de færreste, der kan se forbindelsen mellem Aaron Carter og smykkedesigner Mai Manniche.

Men i et oplag, som både OnlyFans og Mai Manniche selv har delt på Instagram, bliver der således sendt hjerte-emojier frem og tilbage mellem hr. Carter og Manniche.

Det er ikke mange uger siden, at Mai Manniche annoncerede, at hun havde oprettet en profil på OnlyFans – ikke for at producere såkaldt adult content, men derimod for at promovere sin smykkevirksomhed.

– Netop det internationale publikum er grunden til, at jeg starter på OnlyFans – for at udbrede kendskab til mig og mit brand, hvor jeg vil dele eksklusivt indhold fra mit liv som smykkedesigner og forretningskvinde, lød det i slutningen af juli fra frøken Manniche, da hun breakede OnlyFans-nyheden.

Artiklen fortsætter under billedet …

Se emoji-udvekslingen nederst i billedet.
Se emoji-udvekslingen nederst i billedet.
 Foto: Screenshot Instagram/OnlyFans

Man må da også sige, at smykkedesigneren netop er lykkes med at ramme det internationale publikum, når selveste Aaron Carter, som selv sælger indhold på OnlyFans, og som desuden er lillebror til Backstreet Boys’ Nick Carter, tjekker ind hos smykkedesigneren.

Og der er da heller ingen tvivl om, at Mai Manniche er ovenud lykkelighed for det lille hjerte:

– OMG, det er så vildt, fortæller designeren til SE og HØR og afslører, at hun da også er stor fan af boybandet Backstreet Boys.

– Han har fundet mig via OnlyFans, og det understreger lige præcis, hvorfor jeg er der – for at udbrede kendskabet til mig og JEWLSCPH internationalt, lyder det videre fra Mai, der kalder hele miseren for “crazy”.

– Et er, at han har set mig der. Men at han ligefrem sender mig en hjerte-emoji, det er jo endnu mere vildt. Så jeg er ret glad og stolt, fortæller Mai Manniche videre og indrømmer, at hun i den grad blev starstruck.

Se opslaget med Aaron Carter og Mai Manniches emojo-udveksling nedenfor.

Sponsoreret indhold