Hvad foregår der?!? Har kendt rapper sex under hockeykamp?

Kodak Black står blandt andet bag hits som \

Kodak Black står blandt andet bag hits som "Wake up in the sky" og "ZEZE". Tirsdag var det dog ikke musikken, som rapperen var i fokus for, men derimod en video der på lidt over 24 timer er set 7,5 millioner gange.

Foto: MEGA

Om han har troet, at de ikke kunne ses eller bare har været ligeglad, er ikke til at sige.

Faktum er blot at rapper Kodak Black i den grad lod til at have andre ting at se til, end at se på ishockey, da han overværede kampen mellem Florida Panthers og Vancouver Canucks tirsdag.

For rapperen blev filmet i fuld med gang med at hygge sig med en kvindelig ledsager under kampen, i hvad der ligner et VIP-område.

Klippet, der på Twitter er set mere end 7,5 millioner gange, er dog filmet fra den anden af side af hallen, og derfor er det altså svært at fastslå, om det virkelig er en vaskeægte parringsakt, som de to personer har gang i.

Døm selv, ved at se klippet herunder. Artiklen fortsætter under videoen.

Ballademager

Black er da heller ikke kendt for at være klassens pæne dreng.

I 2019 blev han idømt 44 måneders fængsel for at være i besiddelse af ulovlige skydevåben.

Han var dog heldig, da den daværende amerikanske præsident Donald Trump som noget af det sidste i sin præsidentperiode benådede rapperen.

Musisk ligner det ikke, at Kodak Black har lidt en knæk i fanskaren siden han har siddet bag tremmer.

På Spotify har han næsten 22 millioner månedlige afspilninger, mens at flere af hans sange har sågar langt over en halv milliard lytninger.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close