Kendte21. marts 2023

Hvad er problemet? Jennifer Lopez og Ben Affleck dropper vildt huskøb - igen!

Jennifer Lopez og Ben Affleck er for tredje gang bakket ud af et enormt huskøb
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Endnu en gang har stjerneparret droppet det dyre huskøb.
 Video: Aller Media

LÆS OGSÅ: Her er Bennifers vilde luksusdrøm

Det så ellers lige ud som om, at Jennifer Lopez og Ben Affleck langt om længe havde fundet deres store drømmebolig, men endnu en gang har hollywoodparret droppet at skrive under.

Efter at have haft et godt øje til en gigantisk elskovsrede i Pacific Palisades er Bennifer nu bakket ud af det huskøb, der ellers ville have kostet dem 444 mio. kr. (64 mio. dollars). Det skriver TMZ.

Det er uvist, hvorfor stjerneparret endnu en gang har fået kolde boligfødder, men rygtet siger, at de har besluttet sig: Det bliver heller ikke her, det nygifte par skal bo.

Det er tredje gang, at den 53-årige Jennifer og den 50-årige Affleck ender med at droppe et huskøb, som de ellers har været tætte på at færdiggøre.

Jennifer Lopez har sat sin egen Bel-Air-bolig til salg for 295 mio. kr., så hun har råd til at flytte sammen med Affleck.
Jennifer Lopez har sat sin egen Bel-Air-bolig til salg for 295 mio. kr., så hun har råd til at flytte sammen med Affleck.
 Foto: MEGA

Først var der palæet i Bel-Air til 381 mio. kr. (55 mio. dollars), som de var tæt på at købe i april sidste år.

I februar var Lopez og Affleck så endnu tættere på at sikre sig et andet Pacific Palisades-palæ til kun 239 mio. kr. (34,5 mio. dollars), men heller ikke den luksusvilla kunne bruges i sidste ende.

Den seneste luksusvilla, der har fået sparket af Bennifer, består af otte soveværelser, 11 badeværelser, træningsrum, biograf- og medierum, spillerum, elevator og en gigantisk baghave med pool og bålområde.

Og selvom det således lyder som om, der skulle være nok plads til parrets i alt fem børn, så bliver det altså heller ikke her.

Jennifer Lopez (tv.) og Affleck havde så sent som den 11. marts et helt hold af mennesker med ude for at se på deres nye hus, som de nu har droppet at gå videre med.
Jennifer Lopez (tv.) og Affleck havde så sent som den 11. marts et helt hold af mennesker med ude for at se på deres nye hus, som de nu har droppet at gå videre med.
 Foto: Ritzau Scanpix

Parret var ellers kommet så langt i processen, at de havde håndværkere med ude til den potentielle bolig for at se på sagerne, men boligjagten fortsætter altså.

"Jenny From the Block"-sangfuglen satte tidligere i år sit enorme palæ til salg efter at have boet der i næsten ti år.

Også Ben Affleck er kommet af med sit bachelorhjem. Det skete, da han i august sidste år solgte sit palæ for 210 mio. kr.

Hjemme hos Ben Affleck og Jennifer Lopez

Sponsoreret indhold