Kendte4. januar 2024

Hvad er dog det?? Fans bemærker klam detalje på frækt Halle Berry-billede

- Er jeg den eneste, der kan få øje på det, spørger en følger i kommentarerne
Superbaben Halle Berry virker rimelig ligeglad med, at hendes fans har lagt mærke til en knap så lækker detalje ved hendes frække foto 
Superbaben Halle Berry virker rimelig ligeglad med, at hendes fans har lagt mærke til en knap så lækker detalje ved hendes frække foto
 Foto: Instagram, Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Hun er iført pikant lingeri midt i ørkenen.

Siddende på klipperne i skyggen poserer den 57-årige amerikanske skuespiller Helle Berry i en sort blondesag, men selvom hun bestemt er en fryd for øjet, så er det en helt anden detalje ved billedet, der får folk til at stille nysgerrige spørgsmål i kommentarsporet.

For siden hun postede det flotte billede med tilhørende beskrivelse ”jeg kunne ikke skjule disse sten”, så har rigtig mange af hendes 8,6 millioner følgere nævnt det faktum, at der ved Berrys fødder ligger noget, der er knap så lækkert.

Nemlig afføring.

Tre bunker af fækalier er tilsyneladende blevet efterladt bag den lille stenformation, så mens den gudesmukke ”Catwoman”-stjernen har brugt stedet som fotokulisse, så er der muligvis et dyr, der har anskuet det som et toilet i stedet.

– Det der ligner ikke ligefrem sten, konstaterer en kæk bruger under billedet, mens rigtig mange andre bemærker detaljen.

– Er der seriøst ikke andre, der ser de tre gigantiske bunker af menneskelort? Hvem poster et billede med lort på?

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-04/untitled-design-2024-01-04t175322.010.png
Hov! Det er da vist ikke sten og klipper det hele?
 Foto: Instagram, Halle Berry

Skuespillerinden har dog selv en teori om, hvem der kan have været forbi for at forrette nødtørft netop der. Og så er hun i øvrigt ret ligeglad med, om folk finder det klamt eller ej.

– Jeg gætter på, det er et vildt dyr, her ville et menneske ikke bare side og skide, skriver hun som svar til en følger.

– Jeg vælger at lade naturen være natur, skriver hun desuden som svar til en, der spørger, hvorfor hun ikke har klippet lorten ud af billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-04/capture.jpg
Hun har opdaget det! Men Halle Berry er også ret ligeglad.
 Foto: Instagram, Halle Berry

Generelt er Halle Berry forfriskende klar på at svare på sine mange fans spørgsmål i kommentarerne. Således bliver vi også lige bekræftet i, at hun stadig danner par med sanger og sangskriver Van Hunt, som hun fandt sammen med under coronapandemien.

De to har ifølge Halle Berrys sociale medier været på ferie ved Det Røde Hav, nærmere havnebyen Jeddah i Saudi-Arabien.

For to dage siden poserede den smukke stjerne i knap så rustikke omgivelse, men var stadig iført blonder og en gylden blazer for at ønske sine Instagramvenner godt nytår med ordene:

– Heelllllloooooo 2024!

Van Hunt and US actress Halle Berry attend the 95th Annual Academy Awards at the Dolby Theatre in Hollywood, California on March 12, 2023.  VALERIE MACON / AFP
Den amerikanske oscarvinder med sin udkårne - musikeren Van Hunt
 Foto: Scanpix Denmark, VALERIE MACON / AFP

Tilbage i september var Berry ude med riven, da rapperen Drake benyttede sig af et billede af hende dækket i slim ved Nickelodeon Kids' Choice Awards, da han skulle promovere en ny sang ”Slime You Out”.

Igen benyttede hun sig af kommentarsporet til at afsløre, at Drake skam havde spurgt, om han måtte bruge billedet af hende, men at han også havde fået et nej.

Sponsoreret indhold