Kendte21. december 2021 (opd. 20. december 2022)

Husker du? Sådan ser Fuller fra "Alene Hjemme" ud i dag

Over 30 år er gået, siden Fuller drak ufattelige mængder pepsi og var i fare for at tisse i sengen i ’Alene Hjemme’-filmene. Og vi kan roligt sige, at der er sket meget med den lille fyr. I dag er han nemlig fyldt 39 år og ligner slet ikke sig selv
Alene hjemme
Fuller som vi bedst husker ham i "Alene Hjemme".
 (Foto: YouTube)

Denne artikel blev første gang bragt i 2019 og 2020..

Han blev kendt som den lille brillebærende dreng, der skulle ”go easy on the Pepsi” – for ellers var der en reel risiko for, at lille Fuller ville gennemvæde sengen.

Og i år er det (tro det eller ej) over 30 år siden, at vi første gang mødte Fuller, Kevin og alle de andre McCallister-familiemedlemmer i ”Alene Hjemme”-filmen.

Og vi kan roligt sige, at der er sket meget med de forskellige skuespillere, siden filmen fik premiere for over 30 år siden – se blot Kieran Culkin, som spillede rollen som de lille fyr med de store briller og hang til pepsi.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kieran_culkin1.jpg
 (Foto: MEGA)

Kieran Culkin anno 2019. Foto: MEGA

I dag er lille Fuller nemlig blevet en fuldvoksen mand på 39 år, og han har naturligvis forandret sig meget, siden han bællede pepsi i sig i ”Alene Hjemme”-filmene.

Hvis du synes, at Kieran Culkins navn virker bekendt, så er den god nok! Kieran Culkin er nemlig lillebror til skuespilleren Macaulay Culkin, som spillede den altoverskyggende hovedrolle i ’Alene Hjemme’-filmene. Og ligesom sin storebror fortsatte Kieran Culkin sin skuespilkarriere efter succesfilmene "Alene Hjemme".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kieran_culkin_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Fuller anno 2020. Foto: MEGA

Mest kendt er han nok for sin rolle sin Igby i "Igby Goes Down"-filmen fra 2002 – han blev efterfølgende nomineret til en Golden Globe for sin præstation på lærredet.

Derudover har Kieran Culkin også medvirket i film som "She’s All That’, "Paper Man", tv-serien "Fargo" og senest tv-serien "Succession".

Sponsoreret indhold