Kendte19. februar 2015

Husker du manden, der gik 33 km? Nu modtager han dødstrusler

James Robertson har været tvunget til at forlade sit hjem
Af af
James Robertson kan sige farvel til de lange ture - nu har han fået sin bil
James Robertson kan sige farvel til de lange ture - nu har han fået sin bil
 Foto: FacebookHusker du historien om James Robertson, der blev verdensberømt, fordi han fem dage om ugen hoppede i sine bedste sko og vandrede hele 33 kilometer til og fra arbejde?

Historien om den ivrige amerikanere rørte det meste af verden. På rekordtid blev der samlet over 350.000 dollars (svarende til 2,2 millioner danske kroner, red.) ind til James Robertson, så den 56-årige amerikaner kunne købe sig en Ford Taurus og slippe for den daglige gåtur.

Men nu har historien taget en uventet og uhyggelig drejning, for James Robertson har været tvunget til at forlade sit hjem på grund af dødstrusler.

LÆS OGSÅ: Han går 33 km hver dag: Nu vil alle hjælpe ham

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/20e4fb73e4a143eabbc613cc67fef2f7.jpgJames Robertson i sin nye Ford Taurus (Foto: Twitter)

LÆS OGSÅ: Husker du historien om James? Nu har han fået sin bil

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Tirsdag forlod den 56-årige fabriksarbejder sit hjem i Detroit, efter at han havde fortalt politiet, at han ikke længere føler sig sikker i huset, som han ellers har kaldt sit hjem i 15 år.

Årsagen er, at den amerikanske mand har modtaget flere dødstrusler, efter at historien om ham gik verden rundt.

- Flere havde tigget om penge hos ham, siger en talsmand fra politiet blandt andet.

Det er ikke første gang, at beboere i den amerikanske by har følt sig truet og chikaneret, efter at de er kommet til penge. I sidste uge blev en mand således sigtet for drabet på en 86-årig mand, der forsvandt i december; blot tre dage efter at den 86-årige havde vundet 20.000 dollars (130.000 danske kroner, red.) i lotto.

James Robertson har nu fået midlertidigt husly et hemmeligt sted i byen. Han har endnu ikke fået udbetalt de 2,2 millioner kroner, som det lykkedes at samle ind til ham via online-indsamlingssiden Go Fund Me. Planen er, at James Robertson skal mødes med en række finansielle rådgivere i næste uge for at diskutere og planlægge, hvordan han bedst forvalter sin nye formue.

Vil du have flere af de historier, som alle folk taler om, så like vores Facebook-side Wild. Her kan du hver dag finde fascinerende og spændende historier.

Sponsoreret indhold