Kendte 1. marts 2016

Åhh! Hund med bøjle på tænderne har stjålet vores alles hjerter

Lille Wesley havde problemer med bisserne, men heldigvis var løsningen ligetil: Nu bærer den lille golden retriever-hvalp rundt på en sød, lille bøjle
(Foto: Harborfront Hospital for Animals/Facebook)

De fleste hvalpe elsker at lege dagen lang. Det gør Wesley også. Men den lille golden retriever-hvalp er alligevel ikke som alle sine legekammerater.

Den lille fyr har nemlig fået bøjle på bisserne.

Heldigvis er Wesley slet ikke ked af sine togskinner – for de hjælper ham nemlig til at få et endnu bedre hundeliv, fortæller hans stolte mor Molly ifølge Buzzfeed.

Wesley havde nemlig store problemer med bisserne, inden han kom til tandlægen. Da mælketænderne faldt ud, og de nye kom, voksede de nemlig forkert ud, og den lille spilopmager kunne ikke lukke munden rigtigt.

- Han legede ikke med sit legetøj, og han begyndte at tabe sig, forklarer Molly.

(Foto: Harborfront Hospital for Animals/Facebook)

Lille Wesley er ganske uimodståelig - som du nok kan se. (Foto: Harborfront Hospital for Animals/Facebook)

- Jeg blev meget bekymret, og jeg vidste, at vi måtte gøre noget, for at han kunne slippe for smerterne og få et godt hundeliv.

Heldigvis er Wesleys bedstefar – ejeren Mollys far – dyrlæge med speciale i tandpleje, og han vidste straks, hvad der kunne hjælpe den lille uldtot: Et sæt bøjler til hunde-bisserne.

Mollys far sørgede for, at Wesley fik bøjle på tænderne, og han lagde efterfølgende billeder af resultatet på sin Facebook-side, Harborfront Hospital for Animals.

(Foto: Harborfront Hospital for Animals/Facebook)

Og den lille fyr er ligeså uimodståelig med bøjle på tænderne. (Foto: Harborfront Hospital for Animals/Facebook)

Og billederne af den skønne vovse med den søde bøjle på tænderne er (naturligvis) allerede blevet et hit. Billederne er således blevet delt over 284.000 gange, og alle er enige: Wesley er SÅ sød med sin bøjle.

Det samme synes Wesleys ejer Molly.

- Han er så sød med dem på. Jeg føler, at det må være sådan, jeg så ud, da jeg fik bøjle på, da jeg var 12, siger en stolt hundeejer. 

Sponsoreret indhold