Kendte10. februar 2015

Hund forsøgte at redde sin ejer – nu kæmper den for sit eget liv

Boxeren Carmen indlagt efter voldsom brand
Af af
Boxeren Carmen indlagt efter voldsom brand i forsøget på at redde sin ejer Ben
Boxeren Carmen indlagt efter voldsom brand i forsøget på at redde sin ejer Ben
 lille billedeMan siger, at hunden er menneskets bedste ven. Og historien om boxeren Carmen bekræfter i den grad dét ordsprog.

For den ni år gamle boxer klynger sig lige nu til livet, efter at den heltemodige hund uden tøven forsøgte at redde sin ejer, da en voldsom brand raserede ejerens hjem i Cincinnati, Ohio torsdag.

LÆS OGSÅ: Viser denne video pitbull-hundens sande natur?

Det skriver det amerikanske medie WCPO.

Da brandfolk og redningspersonale nåede frem til huset, fandt de husets ejer, 33-årige Ben Ledford, i kælderen. Oven på ham lå hans bedste ven, hunden Carmen, og forsøgte at skærme sin ejer mod flammerne og den giftige røg.

33-årige Ben Ledford blev i al hast kørt på hospitalet, men desværre stod hans liv ikke til at redde.

LÆS OGSÅ: Agger-familien i sorg: Familiens hund døde ved frisøren

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c98f1ed4519345719d0115ebb5fda601.jpgDen heltemodige Carmen kæmper lige nu for sit liv


Nu forsøger dyrlægerne så at redde den ni år gamle hund, som efter branden blev indlagt på dyrehospitalet Cincinnati Care Center med alvorlige brandskader i lungerne.

Fredag blev Carmen lagt i respirator, og dyrlægerne håber, at den vil komme sig.

LÆS OGSÅ: Sød video: Er dette verdens sødeste lufthavns-hund?

- Hun har det efter omstændighederne ok. Når man tænker på, hvad hun har været igennem, klarer hun sig faktisk, som vi forventer, siger Dr. Daniel Carey ifølge WCPO.

Til trods for de alvorlige skader i lungerne er der små forbedringer at spore. Hun virker ikke til at have pådraget sig en hjerneskade eller neurologiske problemer som følge af branden, siger Dr. Daniel Carey:

- Hun hviler sig. Hun er stærkt medicineret, så hun ikke kæmper imod. Hun virker til at være meget tilpas, siger dyrlægen.


Sponsoreret indhold