Kendte8. april 2015

Hun tjener kassen som model, men kan du se det ’pudsige’?

Stav Strashko bliver brugt af store brands som Ray-Ban, L'Oreal and Diesel
Af af

Hun tjener kassen som model, men kan du se det ’pudsige’?Stav Strashko har tjent over én million kroner som model, men hendes smukke ydre gemmer på lidt af en hemmelighed.

Den 21-årige ukrainskfødte model er nemlig ikke den, hun udgiver sig for at være…. Eller rettere: den, HAN udgiver sig for at være.

For Stav Strashko er nemlig ingen kvinde, men derimod en mand.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Blev kaldt ko - nu er hun verdensberømt model

Men trods bulen i buksen og den mandlige stemme bliver den 21-årige skønhed alligevel flittigt brugt som kvinde-model, fordi han udadtil ligner en kvinde med sine høje kindben og lange lyse hår.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Stav Strashko tjente blandt andet over 350.000 danske kroner, da han optrådte i en stram rød bikini for en Toyota-reklame - og han har ligeledes arbejdet for store brands som Ray-Ban, L'Oreal og Diesel.

LÆS OGSÅ: Seb har Downs syndrom - imponerer ALLE som model

Den 21-årige model blev opdaget af en modelspejder for fem år siden, da han kom gående på gaden i Milano hånd i hånd med sin mandlige kæreste.

- Han fortalte mig, at min knoglestruktur var fantastisk, og at min krop ville være perfekt til modelarbejdet. Jeg var så spændt, fortæller Stav Strashko til Mirror.

LÆS OGSÅ: Fik skudt sit ansigt i stykker - nu er han model

Den unge fyr skrev kontrakt med et modelbureau, og derfra er modelkarrieren kun gået én vej: Opad. Den 21-årige fyr med de lange, lyse lokker har således allerede tjent over 1 million danske kroner som kvinde-model, og han gør meget ud af at holde sin krop og ansigt ved lige, så han stadig kan fortsætte som model i kvindetøj.

Derfor fjerner han forsigtigt sit skæg hver morgen, og han benytter nogle specielle underbukser, der sørger for at skjule bulen i buksen.

Du kan se billeder af Stav Strashko her:

Sponsoreret indhold