Hun har designet Mette Frederiksens bryllupskjole

(Foto: Søren Lamberth)

Mette Frederiksen var traditionen tro klædt i hvidt, da hun tidligere i dag sagde ”ja” til sin udkårne, filmfotografen Bo Tengberg i Magleby Kirke på Møn.

Den lange og klassiske kjole var ifølge BILLED-BLADET designet af Grith Rahbek, der også havde sat statsministerens hår.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mette Frederiksen var enkelt klædt på. Foto: Søren Lamberth

Grith Rahbek har i mange år gjort karriere i filmbranchen - og i særdeleshed hos DR.

Hun begyndte sin karriere som kostumeassistent på tv-serien ”Bryggeren”, hvorefter hun senere arbejdede på filmen ”Pusher”, hvor blandt andre Mads Mikkelsen var på hovedrollelisten.

I 17 år har Grith Rahbek desuden arbejdet i DR, hvor hun har fungeret som både stylist og kostumier på flere af de største programmer og TV-serier.

Hun har blandt andet arbejdet på TV-serierne ”Nikolaj & Julie”, ”Forbrydelsen I, II & III” samt julekalenderen ”Tidsrejsen”.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mette Frederiksen sammen med sin ægtemand, filmfotografen Bo Tengberg. Foto: Søren Lamberth

Mette Frederiksens smukke brudebuket, der var i grønne, blå og lilla nuancer, var ifølge BILLED-BLADET kreeret af Sara Mau.

Parret bor sammen i Hareskov nord for København med en stor børneflok.

Mette Frederiksen har to teenagebørn, sønnen Magne og datteren Ida Feline, med ind i forholdet, mens Tengberg har tre. To af dem har han med skuespillerinden Trine Pallesen, som han mødte under optagelserne til tv-succesen "Rejseholdet" i sin tid.

 

Du kan se alle billederne fra Mette Frederiksens bryllup her.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close