Se billederne: Hun bliver kaldt verdens LÆKRESTE politimand

Adrienne er ifølge mange lækrere, end politiet tillader.

Adrienne er ifølge mange lækrere, end politiet tillader.

Foto: Adrienne Koleszar/Instagram

De færreste mænd drømmer nok om at blive anholdt… altså lige på nær hvis det er denne politikvinde, der skal smække håndjernene på.

31-årige Adrienne Koleszar er med sin slanke krop og smukke ansigt nemlig frækkere, end politiet tillader – og den tyske politibetjent er blevet lidt af en internetsensation, efter at hendes billeder er gået viralt.

Adrienne lægger ofte billeder af sin smækre krop og smukke ansigt på sin Instagram-profil – og her strømmer det altså ind med kommentarer til den frække ordensmagt.

Mange mænd går endda hele vejen og bønfalder den 31-årige politikvinde om at komme forbi og anholde dem, fordi de – med deres egne ord – har gjort noget meget, meget ”beskidt”.

Adrienne – som deltog i Bodybulding-VM i 2015 – bruger arbejdsdagen på at anholde indbrudstyve, fartsyndere og voldsmænd. Men arbejdet slutter ikke dér.

For når hun smider uniformen, hopper hun i træningstøjet for at holde sin veltrimmede krop ved lige. Og træningscentret bliver flittigt besøgt.

- Det hjælper mig med at holde min bagside af kroppen sund. Alle kvinder vil gerne have en pæn bagside, siger Adrienne ifølge det britiske medie The Sun.

Og det er da også ofte træningsbilleder, som Adrienne lægger på sin Instagram-profil, der i skrivende stund har hele 179.000 følgere. Ét af billeder har høstet over 8.900 likes – det viser da også en smuk Adrienne iført sin politiuniform.

- Ja, jeg er politimand i Tyskland, og ja jeg elsker mit job, har den kønne kvinde skrevet som kommentar til billedet.

Se billeder af hende herunder. Du kan følge hende på Instagram her. 

Og herunder:

Og herunder:

 

Have a nice #Weekend Endlich Wochenende. Für mich heißt es ab morgen zwei Mal 12 Stunden arbeiten . Nachtschichten sind immer spannend. Gruß !

Et billede slået op af Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) den

29. Jan 2016 kl. 9:44 PST

Og herunder:

 

#wanderlust! I'll be back in a few months #fernweh An welchem Fleck der Erde wärt ihr jetzt gern?

Et billede slået op af Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) den

9. Feb 2016 kl. 11:21 PST

Og herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close