Kendte18. august 2022

Hugo Helmig er blevet ”far”

Musiker Hugo Helmig har udvidet familien – og den lille fyr er ikke til at stå for
Hugo Helmig.
Hugo Helmig har udvidet familien.
 Foto: Aller Media

Der er familieforøgelse hos familien Helmig, og det næste stykke tid kommer til at stå på streng opdragelse og masser af gåture.

For Hugo Helmig er blevet hundefar.

Det afslørede han forleden på Instagram med et billede af det nyeste skud på stammen, som har fået et, for en hund, ret unikt navn.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Hils på Jake. Han er det nyeste medlem af familien, og jeg elsker ham allerede for fuldt smadder, skriver han til billedet og advarer i samme ombæring sine følgere om de mange billeder og videoer, han kommer til at dele af lille Jake.

Hunden er efter alt at dømme af racen fransk bulldog, som ifølge luxvuf er svær at opdrage på grund af sin enorme stædighed. Til gengæld får man en ven for livet, for den franske bulldog er en vaskeægte familiehund, som knytter tætte bånd til sin ejer.

Sådan et nuttet lille kræ er ikke bare kendt for at være menneskets bedste ven. Hunden har også vist sig at have en gavnlig effekt på dem, som lider af fx angst.

Hugo har tidligere fortalt åbent, at han kæmper med angst og paranoia - senest da han i oktober sidste år valgte at indstille musikkarrieren på ubestemt tid og i stedet fokusere på sit helbred.

- Jeg må indse, at selv om jeg lykkedes med at komme helt ud af mit misbrug, har jeg ikke fået kontrol med den angst, der fik mig ud i misbruget, sagde han dengang til Ritzau.

- Angsten er lige nu så voldsom, at jeg på ingen måde kan gennemføre min planlagte turné, og jeg har også indset, at jeg må stoppe karrieren helt, hvis jeg skal have fikset det, der er gået i stykker indeni mig.

Hugo har derfor taget den helt med ro det sidste års tid og fokuseret på at få det bedre, og nu har han fået en sand lykkepille i form af hunden Jake.

Sponsoreret indhold