Hugh Jackman glædes ved synet af sin bare røv

Foto: MEGA

Det er ikke længe siden, det blev annonceret, at den nye streamingtjeneste Disney+ ville få premiere i Danmark allerede til september.

Men selvom vi stadig skal vente med lidt tålmodighed herhjemme, så har tjenesten allerede fået premiere i flere andre lande, herunder USA. Derfor findes der også allerede et stort udvalg af film på sitet.

Flere film er dog blevet set lidt ekstra efter i sømmene for at sikre, at de nu kunne være ”familievenlige”, og derfor er både ord og for frække scener blevet censureret.

For eksempel er nøgenheden i filmen ”Splash” blevet skjult, og ord som ”fuck” er blevet bippet ud af ”Hamilton”.

Derfor troede den 51-årige skuespiller Hugh Jackman, at der naturligvis også ville være scener i ”X-Men”, som ikke ville kunne klare kravene om familievenlighed.

Det kom derfor også som en overraskelse for skuespilleren, da han så, at hans bare numse stadig var en del af 2014-filmen ”X-Men: Days of Future Past”.

- ”Days of Future Past” bliver den første film på Disney+, der ikke er blevet censureret. Det var min fremtid, men lad os nu være ærlige… det er vist mere min fortid, skriver han til et opslag på sin Instagram-profil, hvor han blandt andet viser sin fine numse frem.

Så mon ikke, at den flotte numse også klarer cuttet, når Disney+ kommer til Danmark den 15. september.

Desværre er det nok usandsynligt, at det danske bibliotek på streamingtjenesten vil være lige så stort, som det er i USA. Men du kan roligt forvente, at du kan få adgang til alle de kendte animationsfilm, samt originale film som "Star Wars" og "High School Musical".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close