Kendte16. juli 2020

Hugh Jackman glædes ved synet af sin bare røv

”X-Men” er netop kommet på den nye streamingtjeneste Disney+, og Hugh Jackman sætter stor pris på, at Disney har valgt ikke at censurere visse dele af filmen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megae1816o06kh130_898719.jpg
 Foto: MEGA

Men selvom vi stadig skal vente med lidt tålmodighed herhjemme, så har tjenesten allerede fået premiere i flere andre lande, herunder USA. Derfor findes der også allerede et stort udvalg af film på sitet.

Flere film er dog blevet set lidt ekstra efter i sømmene for at sikre, at de nu kunne være ”familievenlige”, og derfor er både ord og for frække scener blevet censureret.

For eksempel er nøgenheden i filmen ”Splash” blevet skjult, og ord som ”fuck” er blevet bippet ud af ”Hamilton”.

Derfor troede den 51-årige skuespiller Hugh Jackman, at der naturligvis også ville være scener i ”X-Men”, som ikke ville kunne klare kravene om familievenlighed.

Det kom derfor også som en overraskelse for skuespilleren, da han så, at hans bare numse stadig var en del af 2014-filmen ”X-Men: Days of Future Past”.

- ”Days of Future Past” bliver den første film på Disney+, der ikke er blevet censureret. Det var min fremtid, men lad os nu være ærlige… det er vist mere min fortid, skriver han til et opslag på sin Instagram-profil, hvor han blandt andet viser sin fine numse frem.

Så mon ikke, at den flotte numse også klarer cuttet, når Disney+ kommer til Danmark den 15. september.

Desværre er det nok usandsynligt, at det danske bibliotek på streamingtjenesten vil være lige så stort, som det er i USA. Men du kan roligt forvente, at du kan få adgang til alle de kendte animationsfilm, samt originale film som "Star Wars" og "High School Musical".

Sponsoreret indhold