Kendte 18. juli

Hugh Grant spottet i Københavns Lufthavn

Det er ikke kun ukendte, der lige nu lider under de svære forhold i lufthavnene. Også stjernerne rammes af de konstante aflysninger og forsinkelser
Hugh Grant

Hugh Grant er for nylig blevet spottet i den københavnske lufthavn.

Foto: MEGA

Den 61-årige britiske Hollywoodstjerne Hugh Grant har det ikke umiddelbart nemmere end alle andre, der ønsker at rejse land og rige rundt i disse uger.

Skuespilleren skulle mandag rejse til London, men i stedet for at kunne boarde til tiden, så måtte han i stedet finde lidt underholdning frem fra tasken, da det pludselig lød, at afgangen var 90 minutter forsinket.

Det beretter SE og HØRs reporter, der var til stede i lufthavnen og så Grant sammen med sin hustru, Anna Eberstein vente på det forsinkede fly.

Skuespilleren valgte umiddelbart at bruge den ekstra tid på at læse.

Artiklen fortsætter under billederne

Hugh Grant

Hugh Grant blev set dybt optaget af en bog, mens han kunne vente på flyet til London ville lette.

Foto: Privat
Hugh Grant
Foto: Privat
Hugh Grant
Foto: Privat

Hvad stjernen har lavet i Danmark, er ukendt – men meget kunne godt tyde på, at han og hans svenske hustru, Anna Elisabeth Eberstein har brugt noget tid i det svenske.

De to blev gift i 2018, og parret har førhen brugt en del tid sammen i Sverige, hvor de to har en luksusvilla i Torekov.

Artiklen fortsætter under billedet

Hugh Grant og Anna Eberstein

Hugh Grant fotograferet med sin hustru i 2020.

Foto: MEGA

Det løber dog heller ikke nogens næse forbi, at han og den Oscar-vindene stjerneinstruktør Susanne Bier er blevet ekstra tætte, efter han medvirkede i hendes tv-serie “The Undoing”.

Så det kan da også være, han har været et smut fordi Danmark for at tale om fremtidige samarbejder.

Sponsoreret indhold