Hugh Grant har planer om en ekstremt sørgelig "Notting Hill"-to'er

Hugh Grant og Julia Robert i \

Hugh Grant og Julia Robert i "Notting Hill" fra 1999

Foto: MEGA

Hvad sker der egentlig efter en verdensberømte filmdiva Anna Scott ændrer mening og bekendtgør overfor den ”udsendte” fra magasinet Horse and Hound, at hun har tænkt sig at blive i Storbritannien på ”ubestemt tid”?

Hugh Grant er ikke i tvivl. Faktisk vil han virkelig gerne selv se en opfølger til ”Notting Hill” fra 1999 blive en realitet.

Det fortæller den i dag 60-årige skuespiller i forbindelse med sin rolle i den nye HBO-serie ”The Undoing”, der som bekendt er instrueret af vores egen Susanne Bier.

I et sjovt take på en spørgerunde – en såkaldt ”Hugh & A” fremfor Q&A – afslører han, at han måske har en lille manuskriptforfatter i maven.

Måske er det i virkeligheden bare det sidste stykke kage, som Hugh Grant er ude på at snuppe fra alle os andre? (Foto: MEGA)

Måske er det i virkeligheden bare det sidste stykke kage, som Hugh Grant er ude på at snuppe fra alle os andre? (Foto: MEGA)

Øh, er du okay, Hugh?

Han er i hvert fald ikke i tvivl om, hvor Anna Scott og William Thackers ellers så romantiske historie tager en drejning.

- Jeg ville gerne lave en opfølger til en af mine egne romantiske komedier, der viser, hvad der sker efter slutningen. For at afsløre hvilken løgn, de alle sammen levede på, lyder det lettere kynisk fra den britiske skuespiller.

- Jeg vil gerne lave min og Julias (Roberts red.) frygtelige skilsmisse, som dette ville ende i. Med meget dyre advokater, børn i klemme, flodbølger af tårer.

Tanken om den dystre opfølger frembringer et lille smil på Grants mund.

- Jeg ville elske at lave den film.

Kærlighed eksisterer ikke

Folk på Twitter, hvor HBO-interviewet er delt, er både begejstrede over Hughs mørke humor, mens andre filmfans bare hører lyden af bristede drømme, når han fortæller om sine planer for en potentiel skilsmisse-to’er.

”Romcoms er måske den eneste lovlige ting, der giver mig følelsen af at være i live for tiden. Især dem med Hugh Grant. Men her er han pludselig dukket op for at minde mig om, at kærlighed ikke eksisterer. Fantastisk,” lyder det sakrastisk fra en bruger i kommentarerne.

En anden genkender plottet fra en anden genre.

”Hahaha, så efterfølgeren er en gyser?”

Da ”Notting Hill” fik premiere i 1999 fik den blandet modtagelse fra anmeldelserne, mens publikum knuselskede den. I løbet af få måneder nåede filmen en indtjening, der satte ny rekord i Storbritannien. Også i Danmark fik den stor succes.

Blandt andet blev filmen med boghandleren William Thacker og Hollywood-stjernen Anna Scott den mest sete film på dansk tv, da den blev sendt første gang i 2002.   

(Gen)se den sidste ikoniske scene i "Notting Hill" herunder - fornemmer du en fremtidig ægteskabskrise lure i kulissen? 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close