Hugh Grant afslører: Det hadede jeg ved ”Love Actually”

Hugh Grant i \

Hugh Grant i "Love Actually".

(Foto: MEGA)

Der er nok mange, der mener, at det ikke rigtig er jul, før ”Love Actually” er blevet vist i tv.

Og der er da også noget ganske særligt over den romantiske julefilm fra 2003.

Nu afslører en af de elskede karakterer i serien – Hugh Grant – at indspilningerne ikke var ren leg og sjov. Der var hvert fald én scene, som den i dag 59-årige skuespiller frygtede til det allersidste:

Den famøse dansescene, hvor han til tonerne af The Pointer Sisters’ ”Jump (For My Love)” springer ned ad trappen og rundt i huset:

- Jeg tænkte, ”Det bliver uudholdeligt, og det bliver nok den mest uudholdelige scene, der skal udspilles, fortæller Grant ifølge News om øjeblikket, da han første gang så scenen i manuskriptet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hugh Grant og Martine McCutcheon i "Love Actually". Foto: MEGA

Hugh Grant, der som bekendt spiller premiereminister i filmen, tilføjer, at han blev ved med at udsætte indspilningen af scenen, fordi han slet og ret frygtede det.  

- Jeg frygtede i sandhed at indspille det, og Richard (instruktøren, red.) blev ved med at sige – som ugerne gik – at ”Tror du ikke, vi hellere må øve dansescenen?”. Og jeg svarede ”Ja, jeg må hellere få lært lidt af trinene, men mine ankler gør ondt i dag”.

Derfor var det først på den allersidste optagedag, at scenen kom i hus – og ifølge hovedpersonen var det ”et rent helvede”:

- På dagen… prøv at forestille dig som en sur 40-årig brite, klokken er syv om morgenen, og du er helt ædru, og nu er det tid til ”Hugh… hvis du lige går lidt amok”.

Heldigvis kom scenen i hus – til stor glæde for alle os andre.

Du kan se eller gense den fantastiske dans herunder:

Og lige her kan du tage den ultimative ”Love Actually”-quiz.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close