Kendte29. marts 2023

Hudløst ærlig Mattias Kolstrup: Blev forelsket i en anden kvinde

Da Mattias Kolstrup i 2016 mødte sin nuværende kone, Drew Sycamore, blev han hovedkulds forelsket. Men der var dog ét lille problem - han havde allerede en kæreste
 Drew Sycamore og Mattias Kolstrup
Forholdet mellem Drew Sycamore og Mattias Kolstrup fik en hård start.
 Foto: Ritzau Scanpix

Drew Sycamore og Mattias Kolstrup har i fem år kunne kalde sig mand og kone. Men vejen dertil har været knap så let.

I det seneste afsnit af "112 for knuste hjerter" fortæller den tidligere forsanger i bandet Dúné, Mattias Kolstrup, hudløst ærligt om en forelskelse fanget i et trekantsdrama.

LÆS OGSÅ: Mattias Kolstrup indrømmer: Besat af Drew Sycamore

For da Dúné i 2016 tager på Danmarksturné får de selskab af en helt ny dansk sangerinde ved navn Drew Sycamore.

Og sangerinden vækker noget i Mattias Kolstrup, der på daværende tidspunkt bor med sin kæreste.

- I løbet af anden uge vi er afsted, kan jeg mærke, "okay hun er faktisk utrolig nice hende her Drew". Og ugen efter så kan jeg mærke, at jeg faktisk har det bedst, når jeg er tæt på hende. Vi ender med at snakke mere og mere sammen, og pludselig begynder den her mentale tiltrækning at tage til i løbet af turneen, fortæller den 34-årige sanger.

Men på grund af sin kæreste derhjemme gør sangeren sit ypperste for at ignorere kemien mellem dem.

- Jeg var jo vitterligt drøn forelsket i en anden person (...) og det udfordrede immervæk mit eget selvbillede. Mit egentlige selvbillede var jo, at jeg er en god dreng, og jeg er ordenlig (...) og utroskab er fuldstændig forbudt, lyder det fra Mattias Kolstrup.

Det varer dog ikke længe, før det tydelige bånd mellem dem ikke er til at skjule, og sangeren kryber til sidst til korset og erkender sine følelser overfor kæresten og sin nye flirt.

- Jeg synes jo, at jeg prøvede at skjule det. Men det var jo bare så fucking obvious. Altså universet lyste jo op, når vi var ved siden af hinanden. Det var umuligt ikke at være sammen eller have den der kemi, som alle bare kunne se, fortæller han om Drew Sycamore, som han i dag kan kalde sin kone.

Mattias Kolstrup og Drew Sycamore har været gift siden 2018. Der gik dog et helt år, før nyheden om deres bryllup kom frem.

Hør afsnittet her:

Sponsoreret indhold