Kendte2. januar 2018

Årets far? Hopper i bodystocking og danser til Beyoncé

En amerikansk familiefar har taget nettet med storm, efter en video, hvor han med sine døtre danser til Beyoncé, er gået viralt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-01-02_kl._16.35.46.png
 Foto: Facebook / Tina Spadaro Haddad

2018 er kun få dage gammelt, men amerikanske Steve Haddad kan nok allerede kåres som årets far.

En video, hvor han med sine to døtre danser til Beyoncés hit "Single Ladies", er gået viralt, og man kan godt forstå hvorfor: Steve Haddad er nemlig hoppet i en stram, sort bodystocking og hudfarvede strømpebukser, mens han gengiver den ikoniske dans til Beyoncés hit om at "put a ring on it".

I danse-sekvensen ser man Steve Haddad vrikke med hofterne sammen med sine to døtre, og gentagne gange bliver han nødt til at rette på bodystockingen, da den gnaver i skridtet.

Det underholdende danseshow er en årlig juletradition i Haddad-familien, hvor de afholder en såkaldt lip-syncing konkurrence, hvor de mimer og danser til kendte sange.

- I spurgte, og nu får I... Haddad Lip Sync-konkurrence. Hold jer væk, piger, han er min!, skriver Steve Haddads kone, Tina Spadaro Haddad, der postede videoen af sine dansende døtre og mand på sin Facebook-profil.

I skrivende stund er videoen set 17 mio. gange, delt over 200.000 gange og liket af over 76.000.

Artiklen fortsætter under videoen.

- Pigerne prøvede på at komme på en genial idé for at slå konkurrenterne i familien, hvilket er svært, fortæller Tina Spadaro Haddad til Scary Mommy.

- Jeg luftede idéen med Beyoncé's "Single Ladies"-video. Pigerne TIGGEDE ham, og fordi han elsker at få os til at grine og efter meget plageri fra os, så gik han med til det, fortæller den amerikanske mor.

Al opmærksomheden omkring danse-videoen er kommet helt bag på familien Haddad.

- Jeg har ALDRIG postet videoer eller billeder af mine børn offentligt, forklarer Tina Spadaro Haddad til Scary Mommy.

- Jeg gjorde det kun, så familien kunne dele det med deres venner. Jeg er overvældet. Jeg har modtaget så mange positive beskeder fra folk, som har haft det hårdt, og de har sagt tak for de to minutters latter, siger moderen.

Du kan se Beyoncés oprindelige "Single Ladies"-video her:

]

Sponsoreret indhold