Kendte27. marts 2023

Hollywoodstjernen Jonathan Majors anholdt efter anklager om overfald

Det er angiveligt Jonathan Majors kæreste, der påstår, at skuespillerens skal have slået og kvalt hende
Jonathan Major (forrest) spillede sammen med Michael B. Jordan i den nyeste "Creed"-film og har gang i en kometkarriere i Hollywood. Nu er han blevet anklaget for vold.
Jonathan Major (forrest) spillede sammen med Michael B. Jordan i den nyeste "Creed"-film og har gang i en kometkarriere i Hollywood. Nu er han blevet anklaget for vold.
 Foto: Ritzau Scanpix

Hollywoodstjernen Jonathan Majors blev anholdt i weekenden.

Det gjorde han efter en kvinde, som angiveligt er hans kæreste, tilkaldte politiet og beskyldte "Creed III"-skuespilleren for vold.

Det skriver en række amerikanske medier, heriblandt TMZ og New York Post.

Politiet har bekræftet politianmeldelsen og udtaler, at offeret fik mindre skader i både hoved og nakke som følge af det angivelige overfald.

Et overfald, der skal have fundet sted lørdag.

Her skal 33-årige Jonathan Majors efter sigende have været på vej hjem fra en bar med kæresten, da han i taxaen fik en besked på sin telefon fra en anden kvinde.

Da kæresten forsøgte at se beskeden, skal han - ifølge TMZ' kilder - have taget hårdt fat i hendes hånd samt givet hende et slag i ansigtet.

Han skal ligeledes have taget sine hænder rundt om halsen på hende.

Jonathan Majors slog for alvor igennem i Hollywood i 2019, da han spillede med i filmen "The Last Black Man in San Francisco", og han har siden da haft en kometkarriere.

Han spillede blandt andet over for Michael B. Jordan i den seneste "Creed"-filmen, ligesom han havde en ror rolle i Marvels seneste "Ant Man"-film.

Skuespilleren er angiveligt blevet sigtet for både vold, kvælning og chikane i forbindelse med episoden, og han skal for retten til maj.

Jonathan Majors talsperson og advokat bekræfter, at skuespilleren er blevet anmeldt til politiet for et overfald, men at han benægter anklagerne mod ham.

Advokaten ved navn Priya Chaudry udtaler til mediet, at hans klient er "komplet uskyldig", og at de er i fuld gang med at samle beviser, der vil understøtte dette.

- Vi forventer, at alle sigtelser vil blive droppe snarest, siger advokater.

Jonathan Majors slog for alvor igennem i Hollywood i 2019, da han spillede med i filmen "The Last Black Man in San Francisco". Siden har han haft noget nær en komet-karriere, og har blandt andet haft roller i 'Da 5 Bloods', 'The Harder They Fall' og 'Devotion'.

Sponsoreret indhold