Kendte29. august 2020

Hollywood-stjerner i sorg: - Jeg er fuldkommen knust

Fredag aften tabte skuespiller Chadwick Bosewick kampen mod tarmkræft. Nu hyldes han af sine stjernekollegaer i massevis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega697116_004.jpg
 Foto: MEGA

Fredag aften mistede Hollywood-stjernen Chadwick Boseman livet efter en længere kamp med tarmkræft. En nyhed, der har bredt sig som en chokbølge gennem Hollywood.

Det har fået flere af "Black Panther"-stjernens skuespillerkollegaer til hylde ham på de sociale medier.

Flere af Chadwick Bosemans Marvel-kollegaer har været blandt de første til at mindes Chadwick, der er mest kendt for sin rolle som kong T'challa i Marvel-filmen "Black Panther" fra 2018.

Blandt dem, der nu mindes Chadwick, er blandt andre Chris Evans, der også er fast Marvel-inventar, hvor han spiller rollen som Captain America. Chris Evans har medvirket i flere film med "Black Panther"-stjernen.

- Jeg er fuldkommen knust. Det er mere end hjerteknusende. Chadwick var noget særligt. En ægte original. Han var en dybt dedikeret og konstant nysgerrig kunstner. Han havde så meget fantastisk arbejde, han endnu manglede at skabe,« skriver han på Twitter og tilføjer:

- Jeg er uendeligt taknemmelig for vores venskab.

Også Marvel-kollegaen Mark Ruffalo, der er kendt for sin rolle som Hulken, sender sine dybeste hilsner ud efter tabet af Chadwick.

- Alt, jeg kan sige, er, at tragedierne, der ophober sig i år, kun er blevet endnu større efter tabet af Chadwick Boseman. Sikke en mand, og hvilket enormt talent. Bror, du var en af de største nogensinde, og din storhed var kun lige begyndt.

Samuel L. Jackson, der i Marvel-universet spiller rollen som Nick Fury, har på Twitter også sendt en hyldest til Chadwick.

- TAK, Chadwick, for alt du gav os. Vi havde brug for det og vil altid sætte pris på det. En talentfuld og givende kunstner og broder, der vil blive meget savnet. Hvil i fred.

Flere hyldester inkluderer ord og tanker fra både Brie Larson, Chris Pratt, Don Cheadle og Chris Hemsworth.

Se dem alle her:

Sponsoreret indhold