Kendte13. juni 2020

Hollywood-stjerner gjort til grin efter Black Lives Matter-video

Hvad der skulle have været en hyldest til Black Lives Matter-bevægelsen, er blevet til noget af en fiasko
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/twitter.png
 Foto: Twitter

Idéen lød måske god nok. Lad os samle en stor bunke hvide Hollywood-stjerner, der i sentimentale og følelsesladede vendinger giver deres støtte til Black Lives Matter-bevægelsen.

I nogle tilfælde er der dog langt fra god idé til god eksekvering, og det er denne video nok et godt eksempel på.

Det lykkes nemlig ikke helt for de amerikanske kendisser at nå ud over rampen med deres budskab. Det er i hvert fald ikke faldet i god jord blandt folk på de sociale medier.

Se videoen her:

Artiklen fortsætter efter videoen...

Videoen begyndte at florere på de sociale medier torsdag aften og det trænede kendisøje vil både kunne spotte den Oscar-vindende skuespiller Julianne Moore, "Frozen"-stjernen Kristen Bell, sangeren Kesha, "Breaking Bad"-stjernen Aaron Paul, skuespillerne Debra Messing, Justin Theroux og Bryce Dallas Howard og ikke mindst Sarah Paulson, der lige nu er aktuel med HBO-serien "Mrs. America".

- Jeg tager ansvar, siger de kendte stjerner adskillige gange, og det tog ikke mange minutter for internettet at konstatere, at det færdige videoresultat ikke er helt så elegant, som kendisserne måske havde forestillet sig, det ville blive.

- Kære Gud, skriver en Twitter-bruger som reaktion på videoen.

- Det er som gode skuespillere, der udfører dårligt skuespil. Tåkrummende, skriver en anden.

Flere brugere på de sociale medier skriver desuden, at alle stjernerne i stedet skulle have valgt at donere penge til velgørenhedsorganisationer, der kan styrke Black Lives Matter-bevægelsen.

Sponsoreret indhold