Kendte25. september 2023

Hollywood-stjerne udskyder danske forestillinger

Den amerikanske stjerneskuespiller John Malkovich har valgt at udskyde sine forestillinger i Aarhus til september 2024
 John Malkovich
Hollywood-stjernen John Malkovich skulle have optrådt i Aarhus til januar, men det er nu udskudt til næste efterår. (Arkivfoto)
 Foto: John Macdougall/Ritzau Scanpix

Der er dårligt nyt, hvis du havde glædet dig til at opleve John Malkovich på dansk jord til januar.

Den amerikanske skuespiller har nemlig valgt at udskyde sin forestilling "The Infernal Comedy – Confessions of a Serial Killer", der skulle have fundet sted i Musikhuset Aarhus.

Det sker ifølge en pressemeddelelse fra Musikhuset af "personlige årsager".

John Malkovich skulle have optrådt med musikteaterforestillingen "The Infernal Comedy – Cofessions of a Serial Killer" i januar, men nu er den rykket til september 2024.

Forestillingen blev ifølge Musikhuset udsolgt på få minutter, og derfor har de nu valgt at sætte en ekstra forestilling i salg, så flere får mulighed for at opleve superstjernen tæt på.

– De to oprindelige forestillinger, der blev udsolgt på få minutter, rykker til lørdag den 28. september. Alle, som har købt billet, bliver tilbudt billetter på den nye dato, lyder det i pressemeddelelsen.

Ekstraforestillingen, som finder sted den 29. september, vil i første omgang blive tilbudt til alle dem, som har skrevet sig på venteliste. Er der billetter tilbage, bliver de herefter sat offentligt i salg torsdag den 28. september kl. 10.

John Malkovich er blandt andet kendt fra film som "Being John Malkovich", "Con Air" og "Red", og det er første gang han kan opleves i Danmark.

Sponsoreret indhold