Kendte22. august 2023

Holdt et halvt år: Frederik Haun siger op hos Katerina Pitzner

Lige knap et halvt år nåede Frederik Haun at sidde i direktørstolen i Katerina Pitzners virksomhed Diamant Børsen. "Bagedyst"-stjernen har sagt op
Vild med dans
Frederik Haun fik et tæt forhold til Katerina Pitzner og hendes døtre, da hans ægtemand Morten Kjeldgaard var partner med diamantdronningen i "Vild med dans".
 Foto: Dan Mariegaard

Det blev meldt ud med pomp og pragt, da Frederik Haun for et halvt år siden blev præsenteret som den nye direktør for Katerina Pitzners virksomhed Diamant Børsen.

- Det vildeste eventyr venter forude. Det kribler! Jeg er spændt, stolt og ikke mindst meget beæret, lød det dengang fra den lykkelige "Bagedyst"-stjerne.

Lykken ser dog ud til at have været kort, som Kim Larsen synger det.

I hvert fald er diamanteventyret nu et overstået kapitel for Frederik Haun. Det melder han selv ud på sin Instagram-profil.

- Jeg har besluttet at stoppe mit eventyr hos Diamant Børsen. Det har været en fantastisk rejse, men jeg har måtte sande, at branchen ikke var den rette for mig, skriver den populære influencer.

Samtidig takker han Katerina Pitzner for muligheden, og at dømme ud fra opslaget er der ikke dårlig stemning mellem de to.

- Tak for muligheden og for alt hvad du har lært mig, skriver Frederik til Katerina.

Diamantdronningen har også været forbi opslaget for at takke Frederik for de knap seks måneder som direktør for Diamant Børsen.

- Det har været en fornøjelse, skriver diamantdronningen i en kommentar til opslaget.

Katerina og Frederik fik et tæt forhold, da Pitzner-overhovedet i "Vild med dans" dannede par med "Bagedyst"-stjernens ægtemand Morten Kjeldgaard.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold