Gisp! Hold på hat og briller… der er en dinosaur løs

OMG! Hvad sker der lige?

OMG! Hvad sker der lige?

(Foto: Chris Hollingshead/Facebook)

Havde trafikanterne på det britiske ø Isle of Wight svært ved at holde øjnene åbne i de mørke nattetimer i weekenden, fik dette syn dem nok til at spærre øjnene op – og fluks hive i håndbremsen.

For midt på hovedvejen stod intet ringere end en over syv meter lang dinosaur, og den havde bestemt ikke tænkt at flytte sig.

OMG! Hvad sker der lige?

Hiv i håndbremsen... der er en dino løs! Foto: Chris Hollingshead/Facebook

Den gigantiske fortidsøgle spærrede hele den ene vejbane, og bilisterne måtte derfor sænke farten betragteligt, før de kunne drøne forbi uhyret.

Heldigvis skulle bilisterne dog ikke frygte for deres egen sikkerhed – for det er (naturligvis) ikke lykkedes John Hammond at få skabt et ægte ”Jurassic Park”.

I et splitsekund troede bilisterne måske, at det var lykkedes John Hammond (i hvidt tøj, red.) at få skabt et ægte "Jurassic Park". Foto: All Over

Dinosauren – der er en såkaldt triceratops – er lavet af plastik og havde kun forvildet sig ud på hovedvejen, fordi den havde fået ”hjælp” fra nogle lumske drillepinde.

Normalt bor plastik-dinoen nemlig i en lokal ”dino-park”. Men et par (berusede) lømler så i weekenden snittet til at lukke dyret ud af dets indhegning og transportere dyret hele vejen til hovedvejen, hvor dinoen altså fik de forbikørende bilister til at give signal med horn og lygter. Og selvfølgelig lægge et billede af det uventede dyr på Facebook:

- Det fantastiske øjeblik, hvor du kører hjem fra arbejde kl. 03.00, og vejen så er blokeret af en over 7 meter lang triceratops, skriver britiske Chris Hollingshead, som altså var en af de (heldige) bilister, der stødte på fortidsøglen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close