Kendte 5. oktober 2021

Højgravide Josefine Høgh er fast i troen: Far møder sit barnebarn

Sportsværten frygtede, at hendes far ikke ville nå at se hende som mor og hvid brud – snart er der sat hak ved begge dele
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der har været fart over feltet, siden 32-årige Josefine Høgh og 15 år ældre Lasse Sjørslev i foråret 2019 fortalte omverdenen, at de var faldet for hinanden.

Samme år blev de gift, og til november bliver de forældre til deres første fælles barn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

7. november 2018 var Josefine på første date med Lasse Sjørslev, 47.
Tre år senere på eksakt samme dato har hun termin. (Foto: Mikael Rieck)

Omtrent samtidig med at kærligheden blomstrede mellem de to tv-værter, fik Josefines far, målmandslegenden Lars Høgh, den triste meddelelse ved lægen: Han var syg af kræft.

– En af mine tanker, da min far blev syg, var, at nu kommer han ikke til at se mig blive gift og få børn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Birger Storm)

Da målmandslegenden blev diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen, frygtede Josefine, at han ikke ville nå at se hende blive gift og få børn.
28. december 2019 fulgte han sin datter op ad kirkegulvet i Kerteminde Kirke – og inden længe føder hun sit første barn. (Foto: Birger Storm)

Der er heldigvis sket mirakler undervejs i sygdomsforløbet, så han nåede at følge mig op ad kirkegulvet. Han har fået et fantastisk forhold til Lasse, og vi tror på, at han også kommer til at møde sit nye, lille barnebarn, siger Josefine Høgh i magasinet Gravid.

Glæde midt i sorgen

Det er en ambivalent følelse at glæde sig over det nye liv, der kommer lige om lidt – og samtidig bære sorgen over sin uhelbredeligt syge far.

Men for DR-værten er det alligevel med til at sætte det hele lidt i perspektiv.

– Det giver mig så meget glæde, og det gør det jo for alle i familien. Der kommer en eller anden balance i tingene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Mens Lars Høgh, 62, kæmper en indædt kamp mod kræften, spirer et nyt liv i 32-årige Josefine Høghs mave. (Foto: Mikael Rieck)

Alle kommer til at elske det her lille liv. Der er noget vildt i at føle, at man har døden så tæt på og livet så tæt på samtidig.

Det tager ikke sorgen fra mig, men det giver en eller anden form for mening i et større perspektiv og kan måske hjælpe mig med at forene mig med de svære følelser, siger Josefine, som følte en kæmpe glæde, da hun skulle fortælle farmand Lars og mor Tine, at de skulle være mormor og morfar.

Sponsoreret indhold