Hjertevarmende: Basket-stjerne inviterede Downs-pige med til kæmpe fest

Trey inviterede Ellie med til fest, og hun var lykkelig.

Trey inviterede Ellie med til fest, og hun var lykkelig.

Foto: Twitter
På high school i USA er deres fest: "prom" noget af det største, og det betyder rigtig meget at komme med - og for mange betyder det også alt, at man følges med "den rigtige date".

LÆS OGSÅ: Gribende video: Her genkender dement mor sin datter

Trey Moses er en af stjernerne på Eastern High School i Louisville i Kentucky i USA, og hvis man tager bare et par amerikanske teenage-film som pejlemærke, kunne han sikkert vælge og vrage mellem piger at tage med. Faktisk har han en kæreste, men det er ikke engang hende, han tager med til den store fest.

LÆS OGSÅ: Åh hvor sødt! Det havde hun ikke regnet med

Den unge fyr arbejder ved siden af skole og basketball også frivilligt med teenagere, der har indlæringsproblemer, og han overraskede Ellie Meredith, som har Downs syndrom, med en invitation til det store bal - med en plakat, der sagde: Lad os feste som var det 1989. - En reference til Ellies yndlingssanger: Taylor Swift. Efterfølgende har han delt billederne på sin twitter-profil.
Ellie sagde naturligvis ja, og hun glæder sig til at skulle shoppe til den store aften, har hun fortalt til CNN.

LÆS OGSÅ: Gribende video: Her frier han med den ring, hun mistede for 15 år siden

Aftenen før Trey inviterede Ellie med til festen, sendte han en sms, hvor han bad hendes forældre om lov til at tage deres datter med, og de var helt med på ideen - og lykkelige over hvor betænksom Trey var.

Ellie og Trey mødte hinanden gennem et program, der hedder Best Buddies, som opfordrer til venskab mellem almindelige og handicappede elever

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close